Închide meniul

Andrea Compagno, criticat dur după ce a ratat din toate poziţiile în FC Argeş – FCSB 1-2. „Este mai mult şmecher decât fotbalist”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2023, 8:16

Andrea Compagno, criticat dur după ce a ratat din toate poziţiile în FC Argeş – FCSB 1-2. „Este mai mult şmecher decât fotbalist

Andrea Compagno, criticat dur după ce a ratat din toate poziţiile în FC Argeş - FCSB 1-2

Andrea Compagno, în FC Argeş - FCSB 1-2 / Hepta

Andrea Compagno a fost criticat după ce a ratat mai multe ocazii în FC Argeş – FCSB 1-2. Revenit după o accidentare, italianul a fost salvat de Şut şi Sorescu, cei doi marcatori ai vicecampioanei, în Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Compagno nu a scăpat de criticile lui Basarab Panduru, chiar dacă în acest sezon şi-a trecut în cont 14 goluri, cu două mai puţine decât golgheterul Dugandzic. Fostul internaţional l-a acuzat că joacă de multe ori la alibi.

Andrea Compagno, criticat după FC Argeş – FCSB 1-2

„Compagno este mai mult şmecher decât fotbalist, se poziţionează mereu în aşa fel încat pare că n-are nicio vină, niciodată. La capitolul ăsta este cel mai bun. N-am vazut pe cineva să protejeze în aşa fel încât să nu dea nimic. Dacă e atât de şmecher de ce nu scoate penalty? El mereu ştie ce face”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Cea mai mare ocazie a lui Compagno a venit în repriza secundă, când l-a luat la ţintă pe Cătălin Straton, din doar 6 metri. Chiar şi vârful venit la FCSB pentru 1.5 milioane de euro şi-a pus cenuşă în cap.

„Se întâmplă mereu, la orice atacant. Dacă se întâmplă la cei mai buni, sigur se întâmplă și la mine. Dar e important că echipa a câștigat. E normal, sunt vârf, vreau să ajut echipa cu goluri.

Reclamă

Am ratat din orice poziție, dar poate la meciul viitor voi marca din orice poziție. Mă simt bine, am ajuns bine la meci, nu am scuze, vom lucra să fim mai buni meciul viitor”, a comentat Compagno după meci.

Chiar şi fără golurile lui Compagno, FCSB a revenit pe locul 3, cu 51 de puncte, două peste rivala Rapid. Farul lui Hagi e pe prima poziţie, cu 58 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj, cu 53 de puncte.

Andrea Compagno, interviu spectaculos în Italia

Andrea Compagno a oferit un interviu spectaculos în presa din Italia, în care a vorbit la superlativ despre FCSB şi fotbalul românesc. Compagno ajunsese să meargă cu calculatorul la supermarket pentru a nu cheltui lunar mai mult de 400 de euro. Asta înainte să vină în România.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile s-au schimbat pentru Compagno, după ce a ajuns la FC U Craiova 1948, în locul unei mutări în Serie D. Acum, după ce Gigi Becali a plătit pe el 1.5 milioane de euro, el câştigă lunar 15.000 de euro. În acest sezon, el a marcat 15 goluri, în toate competiţiile.

„Agentul meu mi-a spus că după San Marino pot reveni în Serie D. Dacă aş juca bine, aş putea lupta pentru promovarea în Serie C şi, dacă voi avea mai mult de 10 goluri, aş putea ajunge la o echipă bună din Serie C, cu care să lupt pentru Serie B.

M-am gândit că un transfer afară m-ar ajuta să cresc rapid. Am mers la Craiova, în Liga 2 din România, am câştigat campionatul, în următorul sezon am marcat 12 goluri şi Steaua m-a cumpărat pentru 1.5 milioane de euro.

Am jucat în Conference League, chiar şi pe terenul lui West Ham, am luptat cu Vertonghen. Multe dintre lucrurile la care visam când mă aflam în supermarket cu un calculator în mână, pentru a nu cheltui mai mult de 400 de euro pe lună, suma pe care o aveam atunci.

La Craiova şi la FCSB am găsit multă pasiune. Fanii îmi cereau să facem poze pe stradă şi mă complimentau. Bucureştiul este un oraş mare şi stadioanele sunt pline, de multe ori cu peste 20.000 de suporteri. La derby-ul cu Rapid au fost 33.000 de fani.

În Serie A, dacă excludem cluburile mari, nu ajungem la cifrele astea, mă gândesc la Sassuolo sau Udinese. Este evident că Steaua (n.r. – FCSB) este o echipă mare, cu un trecut important. Au mai trecut câţiva italieni pe aici, Zenga sau Piovaccari”, a spus Compagno, pentru presa din Italia.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și