Închide meniul

Oficialii de la CFR Cluj, nemulţumiţi după ce trupa lui Dan Petrescu a încheiat anul cu o înfrângere: „Toată lumea s-a gândit la vacanţă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 23:29

Oficialii de la CFR Cluj, nemulţumiţi după ce trupa lui Dan Petrescu a încheiat anul cu o înfrângere: „Toată lumea s-a gândit la vacanţă!

CFR Cluj forțează aducerea lui Philip Otele încă din această iarnă

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unei partide/ Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES

Oficialii de la CFR Cluj s-au arătat extrem de nemulţumiţi de faptul că trupa lui Dan Petrescu a încheiat anul cu o înfrângere. Marius Bilaşco, directorul sportiv al clujenilor, a declarat că jucătorii s-au gândit mult prea devreme la vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat şansa de a termina anul pe primul loc în Liga 1. Clujenii au fost învinşi pe teren propriu de revelaţia Hermannstadt, scor 1-0, şi au încheiat 2022 la un singur punct distanţă de liderul Farul.

Oficialii de la CFR Cluj, nemulţumiţi după ce trupa lui Dan Petrescu a încheiat anul cu o înfrângere

Marius Bilaşco a declarat că jucătorii de la CFR Cluj nu au mai fost pe deplin concentraţi în partida cu Hermannstdat, motiv pentru care nu au reuşit nici măcar un rezultat de egalitate. Directorul sportiv al campioanei a mărturisit că înfrângerea „le-a picat greu” clujenilor, mai ales că golul marcat de trupa lui Marius Măldărăşanu a fost reuşit din fază fixă, „specialitatea” lui Dan Petrescu.

În privinţa transferurilor, oficialul din Gruia a mărturisit că întotdeauna se caută jucători care să îmbunătăţească lotul lui Dan Petrescu, şi există posibilitatea ca în iarnă să se efectueze ma multe mutări în cadrul echipei.

„A picat greu înfrângerea, ne doream cel puțin un egal. Cred că jucătorii au ajuns la o epuizare și fizică și psihică. A fost dureros că am luat gol din fază fixă în ultimul minut. Cred că ăsta a fost sentimentul de frustrare, că am pierdut așa din fază fixă.

Reclamă

Toată lumea se gândește la vacanță în ultima zi, noi căutăm cu 30 de zile înainte de vacanță să le găsim destinația unde vrea, ei au în clauzele din contract două bilete de avion pe sezon. E normal că fiecare s-a gândit în subconștient, fiind și ultimul meci înainte de vacanță.

Mereu căutăm să ne îmbunătățim lotul, întotdeauna e loc de mai bine. Suntem într-o poziție în care vrem să pregătim următoarea perioadă și căutăm mai multe informații despre jucători.

N-aș putea să confirm dacă vor veni jucători, noi ne dorim să îmbunătățim, iar noi căutăm să găsim oportunități pentru posturile dorite de antrenor”, a declarat Marius Bilaşco, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu și-a făcut praf jucătorii după CFR Cluj – Hermannstadt 0-1

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii după meciul CFR Cluj – Hermannstadt 0-1, din etapa a 21-a din Liga 1. Antrenorul campioanei României crede că fotbaliștii săi nu au fost concentrați la meci. „Bursucul” nu va sta liniștit de Sărbători din cauza acestui eșec.

„Am făcut și eu greșeli, nu trebuia să fac nicio schimbare. A fost un fantastic, care se încheie așa urât. Vacanța va fi altfel decât voiam. E o înfrângere care va rămâne acolo. Nu mai e vacanță dacă pierzi la ultimul meci. I-am certat pentru că nu știam ce făceau acolo, Kolinger nu are voie să ia al doilea galben, Yeboah nu știu ce căuta. E singura zi în care n-am exersat faze fixe, pentru că era prea frig.

Toți erau cu capul în vacanță. După meciul cu FCSB nu s-au mai concentrat, Dumnezeu ne-a dat ce am meritat. Ei au știut ce să facă, l-au pregătit bine. Felicitări Hermannstadt! Asta era dorința mea, victoria, altceva nu-mi doresc. Doar sănătate!”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și