Închide meniul
EXCLUSIV

Oficialii de la Petrolul, reacție vehementă după suspendarea lui Valentin Țicu: „Pedeapsa este extrem de dură!”

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 15:54

Reclamă
Oficialii de la Petrolul, reacție vehementă după suspendarea lui Valentin Țicu: Pedeapsa este extrem de dură!”

Oficialii de la Petrolul, reacție dură după suspendarea lui Valentin Țicu

Valentin Țicu, în timpul unui meci pentru Petrolul Ploiești / Hepta

Oficialii de la Petrolul au oferit o reacție dură după suspendarea lui Valentin Țicu. Jucătorul „lupilor galbeni” și-a aflat, în decursul zilei de astăzi, pedeapsa, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, fundașul echipei din Ploiești a fost suspendat pentru 16 etape și a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, după intrarea „horror” din partida cu Hermannstadt.

Oficialii de la Petrolul, reacție dură după suspendarea lui Valentin Țicu. „Lupii galbeni” vor face recurs

Președintele clubului din Ploiești, Claudiu Tudor, a declarat faptul că formația pe care o reprezintă va ataca decizia Ligii Profesioniste de Fotbal, în cazul lui Valentin Țicu.

Acesta consideră că sancțiunea primită de către fundaș este una foarte dură, în contextul în care acesta nu ar fi vrut să îl faulteze pe adversarul său.

„Nu am primit bine deloc vestea, suntem surprinși, nu ne gândeam niciodată la o decizie ca asta. Mi se pare extrem de dură, atât timp cât el nu a avut nicio intenție de a produce acest accident.

Reclamă

Cu siguranță vom face recurs și avem încredere în Comisie că va reduce pedeapsa lui Țicu. Este un jucător care nu a avut intenție, nu e normal să stea atât de mult.

Este supărat, nu se aștepta nici el, dar o să facem tot ce depinde de noi să putem să mai reducem din pedeapsă. Nu a avut nici cea mai mică intenție”, a spus Claudiu Tudor, în exclusivitate pentru AS.ro.

În cazul în care decizia oficialilor LPF nu va fi modificată, Valentin Țicu ar rata o bună parte a sezonului regular din Liga 1. Concret, fundașul „lupilor galbeni” ar urma să revină pe teren în etapa cu numărul 28 a Ligii 1, care se va disputa în luna februarie a anului viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Țicu a fost suspendat pentru 16 etape, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

Oficialii de la Liga Profesionistă de Fotbal au anunțat în decursul zilei de astăzi, printr-un comunicat, pedeapsa primită de Valentin Țicu. Pe lângă etapele de suspendare, jucătorul „lupilor galbeni” va fi obligat să plătească ți o penalitate sportivă în valoare de 10.000 de lei, sau aproximativ 2.000 de euro.

„Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 (șaisprezece) meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei”, au anunțat oficialii LPF.

În urma duelului dintre cei doi fotbaliști, Dragoș Iancu a primit un diagnostic grav din partea medicilor. Acesta a suferit o fractură de peroneu, maleolă și ligamente. În urma acestui diagnostic a fost supus unei intervenții chirurgicale care a durat aproximativ 4 ore.

După operație, Țicu l-a vizitat în spital pe Dragoș Iancu, care la rândul lui a declarat că îl iartă pe jucătorul celor de la Petrolul pentru faultul comis.

Jucătorul celor de la Hermannstadt va sta departe de fotbal pentru o perioadă considerabilă. Acesta ar putea reveni pe gazon abia în 6 luni, având în vedere gravitatea acidentării sale.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și