Închide meniul

Oficialii lui Petrolul amenință cu judecata, după ce echipa a fost acuzată de blat: „Afirmații inconștiente”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 13:35

Oficialii lui Petrolul amenință cu judecata, după ce echipa a fost acuzată de blat: Afirmații inconștiente”

Oficialii lui Petrolul amenință cu judecata, după ce echipa a fost acuzată de blat

Petrolul - Sepsi 1-2 - Captura Digi Sport

Oficialii lui Petrolul amenință cu judecata, după ce echipa a fost acuzată de blat. Reprezentanții clubului din Ploiești au venit cu răspunsul pentru primarul Clujului, Emil Boc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a fost învinsă de Sepsi cu scorul de 2-1, iar echipa pregătită de Florin Pîrvu a fost acuzată de blat de primarul Clujului. Reacția lui Emil Boc a venit în contextul în care U Cluj a pierdut locul de playoff, după victoria lui Sepsi.

Oficialii lui Petrolul amenință cu judecata, după ce echipa a fost acuzată de blat

Prin intermediul unui comunicat oficial, oficialii „lupilor galbeni” au condamnat mesajul publicat de Emil Boc, în miez de noapte, după meciul din ultima etapă a sezonului de Liga 1.

Reprezentații Petrolului l-au amenințat pe Emil Boc cu judecata și au transmis faptul că acesta a comunicat o serie de afirmații iresponsabile.

„Clubul Petrolul Ploiești este realmente consternat în urma afirmațiilor iresponsabile lansate în miez de noapte de către primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, prin intermediul rețelelor de socializare.

Reclamă

Acuzațiile facute la adresa jucătorilor noștri, cum că ei ar fi premeditat un rezultat negativ și ar fi acționat în consecință în finalul meciului pierdut, aseară, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, aduc un grav prejudiciu de imagine clubului nostru și, implicit, întregii familii Petrolul Ploiești.

Ca atare, ne vedem nevoiți sa ne îndreptăm către instanțele de judecată în cel mai scurt timp posibil.

Considerăm că, deja, s-a depășit cu mult prea mult o limită a decenței și a bunului simț, iar Emil Boc, înainte de a vorbi despre încrederea în sport, fair-play și corectitudine, ar trebui să se uite în curtea echipei pe care o păstorește și să-și îndrepte „veninul” spre adevărații vinovați. Iar, mai apoi, recomandabil ar fi să găsească și explicațiile pentru care o echipă care rostogolește, an de an, bani frumoși din bugetul comunității locale „reușește” să-și rateze obiectivele.

Reclamă 4 / 0/3

Am pierdut meciul în minutele de prelungire și cu CFR Cluj, de exemplu, altă echipa din urbea edilului, am pierdut și aseară la fel, după cum forma sportiva proastă ne-a făcut sa pierdem ultimele 4 jocuri! Dar, singurul lucru pe care nu vrem să-l pierdem este încrederea suporterilor noștri. De aceea, sperăm ca instanțele să intre în acțiune și să stârpească demagogia și minciunile domnului Boc!

Consiliul de Administrație Petrolul Ploiești”, se arată în mesajul transmis de oficialii ploieșteni.

Scandal între jucători la Petrolul, după „lupii” ce au ratat calificarea în playoff

A fost scandal între jucători la Petrolul, după ce „lupii” au ratat calificarea în playoff. Situația este tensionată la Ploiești, având în vedere faptul că „lupii galbeni” au și mari probleme financiare.

Echipa antrenată de Florin Pîrvu a ratatcalificarea în playoff-ul Ligii 1. În ultima etapă, echipa a fost învinsă dramatic de Sepsi, cu scorul de 1-2. Duelul de pe stadionul „Ilie Oană” a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, jucătorii de la Petrolul s-ar fi certat în vestiar, după înfrângerea cu covăsnenii patronați de Laszlo Dioszegi. Aceștia s-ar fi acuzat reciproc pentru prestația modestă din cadrul acestui meci.

Totodată, sursa citată anterior mai menționează faptul că Petrolul Ploiești are mari probleme financiare. Jucătorii din echipa lui Pîrvu au restanțe salariale, iar oficialii clubului nu au fondurile necesare pentru obținerea licenței. Aceștia ar mai avea nevoie de suma de 120.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și