Închide meniul

Scandal între jucători la Petrolul, după ce „lupii” au ratat calificarea în playoff. Echipa are mari probleme financiare

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 9:13

Scandal între jucători la Petrolul, după ce lupii” au ratat calificarea în playoff. Echipa are mari probleme financiare

A fost scandal între jucători la Petrolul, după ce echipa a ratat calificarea în play-off

Jucătorii de la Petrolul / Profimedia

A fost scandal între jucători la Petrolul, după ce „lupii” au ratat calificarea în playoff. Situația este tensionată la Ploiești, având în vedere faptul că „lupii galbeni” au și mari probleme financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Florin Pîrvu a ratatcalificarea în playoff-ul Ligii 1. În ultima etapă, echipa a fost învinsă dramatic de Sepsi, cu scorul de 1-2. Duelul de pe stadionul „Ilie Oană” a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Scandal între jucători la Petrolul, după „lupii” ce au ratat calificarea în playoff

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, jucătorii de la Petrolul s-ar fi certat în vestiar, după înfrângerea cu covăsnenii patronați de Laszlo Dioszegi. Aceștia s-ar fi acuzat reciproc pentru prestația modestă din cadrul acestui meci.

Totodată, sursa citată anterior mai menționează faptul că Petrolul Ploiești are mari probleme financiare. Jucătorii din echipa lui Pîrvu au restanțe salariale, iar oficialii clubului nu au fondurile necesare pentru obținerea licenței. Aceștia ar mai avea nevoie de suma de 120.000 de euro.

Chiar Florin Pîrvu a vorbit despre problemele echipei și a cerut ajutor din partea autorităților.

Reclamă

„Îmi pare foarte rău pentru această situație. Sunt aici de mic copil, am trecut prin toate etapele. Este supărător. Și nu numai acum, și în sezoanele trecute au fost probleme. Aș vrea să existe o colaborare între toate instituțiile publice și club, toți să fim alături de echipă.

Echipa are nevoie de o bază de pregătire, în primul rând. Are nevoie de un teren de antrenament în care să-și desfășoare activitatea normal, să nu ne mai mutăm în fiecare zi de la un teren la altul. De aici ar trebui început.

Iar aceste lucruri pot fi făcute cu ajutorul instituțiilor publice. Mă gândesc că se poate face un efort pentru echipă, dar și pentru fotbalul de masă. Am văzut că se fac conexiuni în ultima perioadă, ar trebui să fim mai atenți”, a spus tehnicianul.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi

Petrolul a fost acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi (1-2), reuşită care a stabilit configuraţia finală a play-off-ului. Fără acel gol, U Cluj ar fi terminat între primele şase echipe din Liga 1.

Emil Boc este cel care a lansat un atac cum rar a mai apărut în ultimii ani. Primarul Clujului i-a acuzat pe lupii galbeni că nu şi-au apărat corect şansele pe final. Asta chiar dacă egalaseră târziu (Berisha, minutul 87).

În prelungiri, Debeljug a fost cel care a dat golul de play-off pentru covăsneni, care au terminat pe locul al cincilea sezonul regular. U Cluj a rămas pe 7, spre disperarea lui Boc.

„Petrolul – rușinea fotbalului românesc! Cum să nu îți aperi corect șansele? Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitați la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace! Vă rog să va uitați la jucătorul Papp ( in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, și era penalty dacă nu era gol!

Cum va permiteți să distrugeți încrederea în sport, fair-play și corectitudine? Vă bateti joc de un sport atât de minunat și veți rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc! Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!”, a scris pe Facebook Emil Boc.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și