Închide meniul

Oficialii lui Rapid, răspuns pentru suporterii echipei: „Nu am înțeles nici până acum ce a dorit galeria”

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 12:09

Reclamă
Oficialii lui Rapid, răspuns pentru suporterii echipei: Nu am înțeles nici până acum ce a dorit galeria”

Oficialii lui Rapid, răspuns pentru suporterii echipei

Fanii lui Rapid, la meciul cu Universitatea Cluj / Profimediaimages

Oficialii lui Rapid, răspuns pentru suporterii echipei. Conducerea clubului din Giulești, prin vocea lui Victor Angelescu, le-a răspuns fanilor care erau nemulțumiți de situația de la club, cauzată de plecarea lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul tehnician al celor de la Rapid, Adrian Mutu, s-a înțeles cu echipa azeră Neftci Baku. „Briliantul” urmează să plece în Rusia, în cantonamentul clubului din Azerbaidjan, acolo unde va semna și noul contract.

Oficialii lui Rapid, răspuns pentru suporterii echipei. Victor Angelescu susține că decizille conducerii sunt spre binele echipei

Acționarul minoritar de la Rapid, Victor Angelescu, le-a oferit un răspuns fanilor care sunt nemulțumiți de inițiativa de a-l aduce pe Cristiano Bergodi pe banca clubului din Giulești. Acesta a declarat că decizia conducerii este spre binele echipei și că nu înțelege de ce suporterii sunt nemulțumiți.

„Este decizia lor cum să reacționeze. Decizia noastră e deja luată. Facem ce credem că e mai bine pentru club. Negociem în acest moment și vom anunța când va fi finalizată negocierea. Vrem să avem cât mai repede un antrenor. Vrem ca luni să-l putem anunța.

Noi suntem aici să încercăm să facem să fie cât mai bine pentru acest club. Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria. Și când l-am pus pe Mutu a fost la fel, se doreau alți antrenori. Dar noi alegem ce credem că e mai bine pentru club”, a spus Victor Angelescu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ultraşii Rapidului, şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu

Ultraşii Rapidului sunt şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu de la echipă, cu atât de puţin timp rămas până la începutul unui nou sezon, unul în care giuleştenii au obiectiv clasarea pe podium, dar şi câştigarea Cupei României.

Mutu a lăsat-o pe Rapid, cu şase zile înaintea primului meci oficial al feroviarilor din stagiunea următoare. Rapid – Sepsi e vineri, de la 21:30, în format live text pe AS.ro. Bocciu a avut un mesaj clar pentru conducere: „sezonul este compromis”.

„Nu ştiu cum să încep. Am luat şi eu la cunoştinţă această informaţie. Mi-aş fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea şi atunci când ne aşteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunţat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 şi la Cupă, să rămână fără antrenor.

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor şi fără antrenorul care şi-a implementat propriile reguli şi au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situaţia, pentru că e o situaţie în care Adrian Mutu şi-a implementat propria filosofie şi noi aşteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut nişte transferuri…

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. Oricine vine ca antrenor o va arunca: >>. O să fie iar veşnicele povestiri pe care le povestesc cu toţii când eşuează”, a spus Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și