Închide meniul
EXCLUSIV

Omul din vestiarul FCSB care s-a bucurat cel mai mult de plecarea lui Nicolae Dică

Dan Roșu Publicat: 11 noiembrie 2022, 13:39

Reclamă
Omul din vestiarul FCSB care s-a bucurat cel mai mult de plecarea lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Omul din vestiarul FCSB care s-a bucurat cel mai mult de plecarea lui Nicolae Dică este chiar cel care conduce acum echipa lui Gigi Becali, Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile Antena Sport, Pintilii nu a avut niciun regret după ce Nicolae Dică a părăsit din nou echipa. Nici jucătorii nu s-au îngrămădit cu mesaje de susţinere la adresa lui Mister Nick.

Omul din vestiarul FCSB care s-a bucurat cel mai mult de plecarea lui Nicolae Dică

Tensiunea dintre Pintilii şi Dică a putut fi observată şi în schimbul de replici dintre cei doi, după Oţelul – FCSB 0-0. Joi seară, Pinti a fost cel care a pornit scandalul.

„Îl respect ca fost fotbalist la această echipă şi că a fost fostul meu antrenor când am fost jucător. Şi atât. M-a dezamăgit când a plecat şi n-a salutat. Până la urmă, ţine de cei 7 ani de acasă. Indiferent cât de supărat eşti sau te-a lucrat sau nu te-a lucrat.

Cei 7 ani de acasă…Mi-a zis mama, Dumnezeu să o ierte, să îţi laşi loc de bună ziua. Că eşti Nicolae Dică, că eşti Guardiola, că eşti Maradona, salută lumea. Se întâlneşte munte cu munte. Dar om cu om! În rest, chiar nu am niciun fel de problemă cu el„, a spus Mihai Pintilii la conferinţa de presă susţinută după Oţelul Galaţi – FCSB 0-0.

Reclamă

Scandal între Mihai Pintilii şi Nicolae Dică

Replica fostului antrenor de a FCSB a venit imediat. Dică spune că nici Mihai Pintilii nu saluta în momentul în care pleca de la bază.

„Am avut o discuție cu el, știe despre ce e vorba. Nu vreau să discut mai mult. Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe foarte bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de anumite lucruri. Nu pot să le spun, ei le știu. Mie nu îmi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am făcut la un club. Ei le știu, le-am spus. Dacă ei vor să apară cu mai multe, să apară dacă vor ei. Eu nu vreau să divulg mai multe pentru că nu are rost să le vorbesc. Disciplina mea nu este plăcută de anumite persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Și nu vreau să comentez mai mult!

Sunt niște lucruri pe care eu vreau să le fac și trebuie să le facă toată lumea. Pintiii saluta când terminam noi antrenamentul? Saluta când pleca? Întrebați-l dacă saluta când pleca. Întrebați-l când pleca de la stadion, dacă știam când pleacă.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbește de 7 ani de acasă. Când pleca de la stadion, avea 7 ani de acasă? Nu știa să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și