Închide meniul

„Opriţi clovnul!”. Ce a spus Daniel Niculae despre postarea prin care l-ar fi ironizat pe Marius Şumudică

Reclamă

Publicat: 11 iulie 2023, 22:11

„Opriţi clovnul!. Ce a spus Daniel Niculae despre postarea prin care l-ar fi ironizat pe Marius Şumudică

Ce a spus Daniel Niculae despre postarea prin care l-ar fi ironizat pe Marius Şumudică

Daniel Niculae, postare controversată / Colaj Instagram/Profimediaimages

Daniel Niculae a avut o primă reacţie despre postarea prin care l-ar fi ironizat pe Marius Şumudică. Preşedintele Rapidului regretă că a transmis un astfel de mesaj pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!”, a scris Daniel Niculae pe conturile sale de Facebook şi Instagram. Postarea a fost ştearsă la scurt timp, dar fanii Rapidului au răbufnit la adresa lui.

Daniel Niculae, prima reacţie despre postarea prin care l-ar fi ironizat pe Marius Şumudică

Fostul atacant al giuleştenilor s-a ferit să anunţe dacă postarea l-a vizat direct pe Şumudică.

Am aflat destul de târziu despre decizia lui Mutu de a pleca, despre negocierile avasante pe care le avea cu cei de la Neftchi Baku. A existat o clauză eliberatorie din partea ambelor părţi. Şi eu am plecat, în 2006, când cei de la Auxerre mi-au plătit clauza. Atunci, nu ai ce să mai faci.

Reclamă

Eu trebuie să iau cele mai bune variante, până acum nu a fost niciun diferend între mine şi Marius Şumudică. A fost o listă cu mai multe nume de antrenori pe care i-am şi văzut antrenând Rapidul.

(Ce l-a împins pe Şumudică să aibă această reacţie din ultimele zile?) E normal să-şi dorească să fie antrenorul Rapidului, este un rapidist. Apoi nu ştiu şi nu aş mai vrea să comentez, s-a făcut o întreagă telenovelă. Mai sunt câteva zile până la ora primului meci. Schimbarea de antrenor a fost un şoc pentru toată lumea şi sperăm să punem lucrurile înapoi pe şine.

Cred că fiecare dintre noi are dreptul la o opinie, la o părere. Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea. Relaţia mea cu suporterii nu se va schimba niciodată, probabil la un moment dat o să mă întorc în tribună. Până la urmă, este vorba de club. Dacă ar fi repercusiuni, ar afecta echipa şi nimeni nu îşi doreşte asta. E normal pentru un suporter să susţină echipa până la un moment dat. Noi, suporterii Rapidului, suntem mult mai ataşaţi de echipă.

Reclamă 4 / 0/3

(Postarea cu clovnul, trimiterea către Şumudică?) E o postare pe care nu trebuia să o fac, este o postare pe care o regret. Eu nu am absolut nimic cu nimeni, cu atât mai mult cu cei care simt pentru Rapid ceea ce simt şi eu„, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Ultraşii Rapidului s-au revoltat la adresa lui Daniel Niculae, pe care îl consideră principalul vinovat că Marius Şumudică nu a ajuns nici de această dată în Giuleşti.

Nico, tu îl iei la mișto pe Șumi și îți bați joc de noi într-o penibilitate maximă, dar Șumi avea dreptate și te-ai răzbunat pe Șumudică. Peluza Nord o să îți ceară demisia în continuare pentru toate măgăriile”, au scris ultraşii pe Instagram.

Marius Şumudică îl atacase pe Daniel Niculae

Reacţia lui Niculae de pe reţelele sociale a venit la scurt timp după ce Şumudică a lansat un atac la adresa lui. A vorbit despre un episod incredibil din perioada în care au colaborat la Astra.

Tot ce a declarat Angelescu, spunând că sunt unul dintre cei mai buni antrenori din țară, îmi arată că nu a primat performanța la Rapid.. Deci, s-a răzbunat. L-am adus pe Niculae la Astra alături de Dani Coman și el a intervenit de ‘n’ ori la mine ca să intru cu el titular.

Eu nu voiam, pentru că nu merita, dar a făcut lobby pe lângă mine și mi-a spus să-i mai dăm o șansă, că e rapidist de-al nostru. I-am dat o șansă, dar domnul Niculae probabil că s-a supărat când am pierdut Cupa României cu Voluntari. M-am trezit că nu era în lot și că avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător, nu-i dau numele. În seara meciului avea carafe de vin pe masă cu jucatorii. Sunt martori o grămadă„, a spus Șumudică la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și