Închide meniul

„Optarul” pe care Gigi Becali a pus ochii şi pe care vrea să îl transfere la FCSB! A câştigat campionatul sezonul trecut

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 8:42

Reclamă
„Optarul pe care Gigi Becali a pus ochii şi pe care vrea să îl transfere la FCSB! A câştigat campionatul sezonul trecut

"Optarul" pe care Gigi Becali a pus ochii şi pe care vrea să îl transfere la FCSB

Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Maguette Gueye de la FK Partizani (campioana Albaniei) este „optarul” pe care Gigi Becali a pus ochii şi pe care vrea să îl transfere la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 20 de ani, senegalezul este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 350.000 de euro.

„Optarul” pe care Gigi Becali a pus ochii şi pe care vrea să îl transfere la FCSB

Potrivit prosport.ro, oamenii de încredere ai lui Gigi Becali îl vor urmări pe viu pe Gueye, iar, dacă rapoartele vor fi bune, milionarul va face o ofertă pentru jucătorul senegalez.

Gueye are avantajul că este un mijlocaş versatil, el putând evolua pe trei posturi în linia mediană: mijlocaş defensiv, mijlocaş central şi mijlocaş ofensiv.

Sezonul trecut, Gueye a jucat în 14 meciuri pentru FK Partizani, marcând 3 goluri şi dând un assist.

Reclamă

Fotbalistul de care Gigi Becali vrea să scape neapărat în această iarnă: „Îi dau și bani ca să plece”

Fotbalistul de care Gigi Becali vrea să scape neapărat în această iarnă este Dorin Rotariu. Latifundiarul îşi punea mari speranţe în fostul jucător al lui Dinamo atunci când l-a adus la FCSB, dar Rotariu nu l-a convins, aşa că patronul „roş-albaştrilor” e hotărât să renunţe la el.

Dorin Rotariu câştigă 20.000 de euro pe lună la FCSB, aşa că Gigi Becali i-a propus să ajungă la o înţelegere pentru rezilierea contractului. Becali e dispus să îi achite o sumă pentru ca Rotariu să nu stea până la încheierea contractului.

Pe Rotariu îl vor Hermannstadt și Sepsi. Sepsi mi-a spus impresarul că l-ar vrea. Acum, care poate să-l ia… El e liber. Depinde cine îl convinge.

Reclamă 4 / 0/3

Îi dau și bani ca să rupă contractul! Îi dau bani ca să plece, eu așa fac. Când nu mai vreau un jucător, nu mai cer bani pe el. Îți dau și bani, pleacă, scap de tine”, a declarat Becali la digisport.ro.

Becali l-a încercat pe Dorin Rotariu vârf împins, poziţie pe care acesta nu evoluează în mod obişnuit, după care l-a introdus şi în banda dreaptă, acolo unde evoluează de obicei nepotul fostului fotbalist Iosif Rotariu.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo nu a reuşit evoluţii deloc strălucite în tricoul FCSB-ului, iar Becali, recunoscut pentru faptul că nu are răbdare cu jucătorii, nu crede că s-ar putea schimba ceva în jumătatea de sezon care a mai rămas.

Gigi Becali spunea anterior că le-a propus celor de la Hermannstadt să îl ia şi pe Ganea odată cu Rotariu!

Gigi Becali declara anterior că le-a propus celor de la FC Hermannstadt să îi ia la pachet pe Dorin Rotariu şi Cristi Ganea. Cei doi jucători sunt primii de care Becali vrea să scape în această iarnă.

Jucătorii nu poți să-i dai afară, poți să te înțelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Ganea. Pe Crețu s-ar putea să-l țin, să-i prelungesc.

Pe Radaslavescu îl vor. Când ești idiot în viață, trebuie să plătești. Să mă ierte Dumnezeu, dar idiot sunt. Cum să-i dai lui Rotariu 20.000?”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a purtat mai multe negocieri cu şefii lui Hermannstadt, echipă de la care l-a transferat pe Baba Alhassan cu 600.000 de euro. Sibienii vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer. Alhassan va fi titular la mijlocul terenului, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și