Închide meniul

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1. „Sunt pe perfuzii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 februarie 2024, 12:57

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1. „Sunt pe perfuzii

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo - Oţelul Galaţi 3-1

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci - Hepta

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1, duel în care a fost eliminat în minutul 75. Antrenorul moldovenilor a înjurat arbitrul asistent şi a făcut şi un gest golănesc, ajungând în tribună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost eliminat, el s-a dus spre arbitru şi i-a întins mâna, pe care a retras-o apoi când tuşierul a vrut să-l salute. Munti nu s-a prezentat la interviuri şi a făcut scandal în parcare, înainte să plece direct spre Galaţi.

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1

Dorinel şi-a ieşit din minţi în timpul partidei, fiind la al doilea meci tensionat din ultima perioadă. La finalul duelului cu Rapid, el a numit un grup de suporteri giuleşteni „bronzaţi”.

„Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați (n.r. – legat de flash-interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da… nu mi-a dat cartonaș roșu direct, ci al doilea galben”, a spus Dorinel, citat de iamsport.ro.

Dorinel Munteanu riscă o suspendare uriaşă

Dorinel Munteanu riscă o suspendare uriaşă după ieşirile din meciurile cu Rapid şi Dinamo. În duelul de pe Arcul de Triumf, fostul mare internaţional a fost eliminat după ce i-a adus injurii arbitrului de linie.

Reclamă

Munteanu a avut nişte momente pe care şi-a dori să le uite. În partida cu Dinamo, pierdută de Oţelul (1-3), Dorinel a încasat un cartonaş galben, care s-a transformat într-unul roşu, după un gest lipsit de fair-play la adresa unuia dintre arbitri.

Pe teren, după ce a văzut al doilea cartonaş galben, antrenorul celor de la Oţelul şi-a bătut joc de arbitru. „Neamţul” i-a întins palma „tuşierului”, pentru a-l saluta, însă când acesta a vrut să-i răspundă salutului, tehnicianul şi-a retras mâna, plecând imediat către vestiare.

După aceste gesturi, Dorinel va rata meciul cu Farul, din etapa următoare. Dar lucrurile pot sta mult mai rău pentru antrenorul gălăţenilor. Asta după derapajul de la finalul meciului cu Rapid, când i-a numit „bronzaţi” pe unii dintre fanii feroviarilor.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid l-a reclamat la Comisii pe Dorinel Munteanu şi, conform gsp.ro, Munti riscă până la 6 etape de suspendare. Totalul poate ajunge la 9 partide, ţinând cont de comportamentul de pe Arcul de Triumf.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și