Închide meniul

Otto Hindrich, împrumutat de CFR Cluj la maghiarii de la Kisvarda. Suma uriaşă care intră în conturile campioanei României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2022, 12:51

Otto Hindrich, împrumutat de CFR Cluj la maghiarii de la Kisvarda. Suma uriaşă care intră în conturile campioanei României

Otto Hindrich, împrumutat de CFR Cluj la maghiarii de la Kisvarda

Otto Hindrich, campion cu CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Otto Hindrich va fi împrumutat de CFR Cluj la maghiarii de la Kisvarda. Mutare surprinzătoare făcută de campioana ultimilor cinci ani din Liga 1, care renunţă la unul dintre cei mai importanţi tineri jucători din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul de 19 ani a fost titular în 19 meciuri din ediţia de campionat care tocmai s-a încheiat. A avut parade de senzaţie şi a contribuit din plin la titlul câştigat de CFR. A reuşit să apere buturile în mai multe partide decât Cristi Bălgrădean şi Karlo Letica.

Otto Hindrich, împrumutat de CFR Cluj la maghiarii de la Kisvarda

Preşedintele ardelenilor a confirmat că Otto Hindrich va pleca, dar asigură că tânărul goalkeeper va reveni la finalul sezonului viitor.

Este un împrumut foarte avantajos și pentru club și pentru jucător. Otto este un portar foarte valoros, cu potențial și sunt sigur că va crește foarte mult. Era important pentru el să aibă jocuri în picioare.

Ne-am asigura că va juca un anumit număr de meciuri. E strict un împrumut, nu există clauză de transfer definitiv”, a explicat Cristi Balaj la PRO Arena.

Reclamă

Conform prosport.ro, oferta primită de CFR Cluj este una excelentă. Campionii României vor încasa de la echipa din Ungaria nu mai puţin de 250.000 de euro. Şi Hindrich va avea un salariu pe măsură, 4.500 de euro pe lună.

Otto are o cotă de piaţă de 600.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Acesta mai are contract până în 2024 cu gruparea din Gruia. Hindrich a mai fost dorit în trecut şi de Akademia Puskas.

Otto Hindrich, dezvăluiri incredibile: ”Antrenorul mi-a spus să plec, că nu am ce căuta aici!”

Otto Hindrich (19 ani) a făcut dezvăluiri incredibile în presa din Ungaria. Portarul lui CFR Cluj a dat cărțile pe față despre perioada dificilă în care era rezervă pentru campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Este o atmosferă rece și există multă presiune. Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greșeală, se uită urât la mine și mă ceartă. Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR.

Când am revenit la CFR în vară și am început să joc după o accidentare. În plus, a fost un antrenor cu portarii care nu mă plăcea foarte mult și mi-a spus să plec, că nu am ce căuta aici. Antrenamentele nu mergeau bine pentru că este dificil după accidentare. Dar apoi lucrurile s-au schimbat, a venit Dan Petrescu și lucrurile au luat-o în altă direcție”

Cred că fotbalul maghiar ar fi un pas înainte, pentru că acolo este o altă lume. Am fost acolo de două ori în probe, când eram mic. Sunt atras, foarte atras, dar aș prefera să joc pentru Puskas și Ferencvaros. Ar fi un pas înainte.

Dar vreau să joc cât mai mult aici, iar apoi mă voi gândi la lucruri de genul acesta. Am fost crescut 100% în spirit maghiar, dar nu vreau ca această problemă să fie ridicată în presa românească. Nu sunt sigur că le-ar plăcea răspunsul meu sau atitudinea mea”, a declarat Otto Hindrich, potrivit kronikaonline.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și