Închide meniul

Ovidiu Burcă a cerut ședință la Dinamo, după meciul cu Poli Iași! Anunțul conducerii „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 13:57

Ovidiu Burcă a cerut ședință la Dinamo, după meciul cu Poli Iași! Anunțul conducerii câinilor”

Ovidiu Burcă a cerut ședință la Dinamo, după meciul cu Poli Iași

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci / Profimedia

Ovidiu Burcă a cerut ședință de urgență la Dinamo, după meciul cu Poli Iași, din această rundă de Liga 1. Eugen Voicu, unul dintre acționarii clubului, a dezvăluit că antrenorul a cerut în mod special această ședință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la șapte meciuri fără victorie în Liga 1, fiind pe penultimul loc. „Câinii” se vor duela cu Poli Iași vineri, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă a cerut ședință la Dinamo, după meciul cu Poli Iași

Eugen Voicu a declarat că în continuare are mare încredere în Ovidiu Burcă, în ciuda rezultatelor dezastruoase înregistrate de echipă în ultimele runde. Acționarul clubului a declarat că antrenorul și-a dorit o ședință, însă după meciul cu Poli Iași.

Eugen Voicu a declarat că nu se pune problema de o demitere a lui Burcă, iar cele ce se vor discuta la ședință, se vor face publice.

„Ovidiu recunoaște și că a făcut greșeli, i-am cerut rezultate, în primul rând va trebui să facem puncte și să continue construcția pe care a început-o. Credem în Ovidiu Burcă, îl susținem în continuare și sperăm să apară și rezultate.

Reclamă

Pot să vă spun că după meciul cu Iași vom avea o discuție cu Ovidiu Burcă și va avea un rezultat care, probabil, va fi făcut public. A fost dorința lui Ovidiu să facem acest lucru după meciul cu Politehnica Iași. Vorbim de o setare mai clară a relației antrenor-club, nu vorbim de o schimbare”, a declarat Eugen Voicu, pentru sport.ro.

Previziune sumbră pentru Dinamo, după şapte meciuri fără victorie în Liga 1

Florentin Petre a făcut o previziune sumbră pentru Dinamo, după ce echipa a ajuns la şapte meciuri fără victorie în Liga 1. Fostul jucător este de părere că trupa lui Ovidiu Burcă va retrograda, la un sezon distanţă de la promovare, dacă nu va transfera jucători.

„Mă uitam la meci și vedeam atâta frustrare, se vede că ceva nu e în regulă, că trec printr-o perioadă foarte grea, de la antrenor către jucători și mai sus. Mi-e greu să cred că lucrurile se vor schimba într-un timp apropiat. Dacă nu aduc jucători Dinamo va avea viață grea anul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Dacă nu aduc jucători, retrogradează) Da, normal pică, în patru meciuri n-au ajuns la poartă. E ceva foarte grav acolo, nu-și găsesc busola, iar drumul pe care noi ni-l dorim pentru acest club, ținând cont de performanțe, nu e ăsta.

Am spus lucrul ăsta, dacă Dinamo nu aduce cel puțin 5-6-7 jucători nu vor rezista. Să joci la un club mare cu o presiune pe care o ai zi de zi, nu te așteaptă nimeni să ai oscilații de formă. Eu dacă jucam 4 meciuri bune și un meci mai slab veneau pe lângă mine, îi simțeam pe oameni că nu le convine, al antrenori sau la conducători. Acolo nu te așteaptă nimeni, trebuie să joci perfect, de la început. Asta denotă că ceva nu este în regulă, trebuie să existe neapărat o schimbare acolo”, a declarat Florentin Petre, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană Vezi toate știrile
Citește și