Închide meniul

Previziune sumbră pentru Dinamo, după şapte meciuri fără victorie în Liga 1: „E foarte grav!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 8:55

Previziune sumbră pentru Dinamo, după şapte meciuri fără victorie în Liga 1: „E foarte grav!

Previziune sumbră pentru Dinamo, după şapte meciuri fără victorie în Liga 1

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Florentin Petre a făcut o previziune sumbră pentru Dinamo, după ce echipa a ajuns la şapte meciuri fără victorie în Liga 1. Fostul jucător este de părere că trupa lui Ovidiu Burcă va retrograda, la un sezon distanţă de la promovare, dacă nu va transfera jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost umilită în ultima etapă, de către Hermannstadt. Sibienii s-au impus cu scorul categoric de 4-0, iar „câinii” speră să obţină prima victorie, după şapte meciuri, în duelul cu Poli Iaşi, din runda următoare.

Previziune sumbră pentru Dinamo, după şapte meciuri fără victorie în Liga 1

Florentin Petre a declarat că a privit meciul dintre Dinamo şi Hermannstadt, mărturisind că îi e greu să creadă că se va mai schimba ceva la echipă în acest sezon. Fostul jucător este de părere că alb-roşii au nevoie urgentă de întăriri, pentru a se menţine în Liga 1.

„Mă uitam la meci și vedeam atâta frustrare, se vede că ceva nu e în regulă, că trec printr-o perioadă foarte grea, de la antrenor către jucători și mai sus. Mi-e greu să cred că lucrurile se vor schimba într-un timp apropiat. Dacă nu aduc jucători Dinamo va avea viață grea anul ăsta.

(N.r. Dacă nu aduc jucători, retrogradează) Da, normal pică, în patru meciuri n-au ajuns la poartă. E ceva foarte grav acolo, nu-și găsesc busola, iar drumul pe care noi ni-l dorim pentru acest club, ținând cont de performanțe, nu e ăsta.

Reclamă

Am spus lucrul ăsta, dacă Dinamo nu aduce cel puțin 5-6-7 jucători nu vor rezista. Să joci la un club mare cu o presiune pe care o ai zi de zi, nu te așteaptă nimeni să ai oscilații de formă. Eu dacă jucam 4 meciuri bune și un meci mai slab veneau pe lângă mine, îi simțeam pe oameni că nu le convine, al antrenori sau la conducători. Acolo nu te așteaptă nimeni, trebuie să joci perfect, de la început. Asta denotă că ceva nu este în regulă, trebuie să existe neapărat o schimbare acolo”, a declarat Florentin Petre, conform fanatik.ro.

Florin Prunea s-a enervat după ce „câinii” au fost umiliţi de Hermannstadt

Florin Prunea s-a enervat după ce „câinii” au fost umiliţi de Hermannstadt. Fostul portar al lui Dinamo şi al Generaţiei de Aur a criticat transferurile făcute de „câini”.

„Când faci asemenea greșeli la acest nivel, e normal să iei patru. Într-adevăr, au și dat peste o echipă care, din punctul meu de vedere, e cea mai omogenă din Liga 1 (n.r. – Hermannstadt).

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo. Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru? Ești la Dinamo, au fost 5.000 de oameni în tribune, acolo, măcar pentru ei joacă!

Dintre jucătorii aduși, în afară de Golubovic, nimeni nu a confirmat. Politic s-a mai tăiat, Costin e într-o scădere fantastică”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și