Închide meniul

Ovidiu Burcă a surprins, după ce a readus-o pe Dinamo în prima ligă. Când a început să se gândească la promovare

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 22:28

Ovidiu Burcă a surprins, după ce a readus-o pe Dinamo în prima ligă. Când a început să se gândească la promovare

Ovidiu Burcă vrea ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea

Ovidiu Burcă, după meciul dintre Dinamo şi CSA Steaua / Hepta

Ovidiu Burcă a surprins, după ce a readus-o pe Dinamo în prima ligă. „Câinii roşii” au revenit în Liga 1 după o pauză de un an, timp în care au evoluat în eşalonul secund. Dinamo a învins la baraj FC Argeş, scor 8-5 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a preluat-o pe Dinamo în cel mai dificil moment din istoria clubului din Ştefan cel Mare. Rertrogradată pentru prima oară, Dinamo a trebuit să accepte realitatea şi să înceapă reconstrucţia din liga secundă.

Ovidiu Burcă a surprins, după ce a readus-o pe Dinamo în prima ligă. Când a început să se gândească la promovare

Începutul sezonului în liga a doua nu a fost uşor pentru formaţia antrenată de Ovidiu Burcă. În ciuda rezultatelor care nu dădeau speranţe, Burcă a crezut în continuare în jucătorii săi şi a dezvăluit că a început să se gândească la promovare încă de la începutul sezonului, atunci când Dinamo a pierdut 5 din primele 7 meciuri:

„Obiectivul nostru atunci când am venit la club nu era acela de a câștiga campionate. Era prea îndepărtat și nerealizabil în acel moment. Dar am venit cu o stare de spirit, am vrut să formăm o etică a muncii și un nivel de excelență așa cum știam că exista pe vremuri la Dinamo. Cred că de acolo a pornit.

Am luat etapă de etapă, fără a avea un orizont, trebuie să fiu sincer și să recunosc asta. La promovare m-am gândit după ce am pierdut 5 meciuri din primele 7, dar am văzut că echipa avea substanță. Începusem să îi cunosc pe cei care erau acolo și m-am gândit că putem realiza anumite lucruri împreună”, a spus Ovidiu Burcă, la Digi Sport.

Reclamă

Dinamo rămâne în insolvenţă şi după promovarea în Liga 1

Dinamo va rămâne în insolvenţă şi după revenirea în Liga 1. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au promovat matematic şi revin în elita fotbalului românesc. Chiar şi aşa, „câinii” nu scapă definitiv de problemele financiare şi îşi continuă planul de reogranizare.

Chiar dacă şefii clubului au anunţat că pregătesc întăriri şi visează deja la titlu, situaţia este departe de a fi rezolvată. Unul dintre acţionarii clubului, Andrei Niculescu, a anunţat că nu se pune problema ieşirii din insolvenţă până în vara anului viitor.

Dinamo şi-a asigurat un cec de cel puţin un milion de euro, din drepturile TV, după promovare. Banii se vor duce în plata salariilor şi a cheltuielilor curente. Fanii au fost anunţaţi că nu au de ce să îşi facă griji că echipa ar putea fi depunctată.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem repunere pe 19 iunie şi îl vom susţine pe Răzvan Zăvăleanu astfel încăt să-l convingă pe judecătorul sindic. (n.r. – Există şanse ca Dinamo să fie depunctată, precum a păţit Hermannstadt?) Nu există această şansă. Planul nu e făcut de Liga 1 sau Liga 2, dar noi ducem acelaşi plan de ieşire din insolvenţă. Banii din drepturile TV sunt absorbiţi de salarii, de alte cheltuieli.

De insolvenţă am putea ieşi în vara anului următor, iar în Europa să jucăm din anul următor (n.r. – ieşirii din insolvenţă). Pot să spun despre relaţia cu DDB că e corectă, una buna, colaborăm şi avem intenţii bune. Nu există indicii că cineva din DDB vrea să interfereze cu munca cuiva din interiorul clubului”, a declarat Andrei Nicolescu la orangesport.ro.

Recomandări
  • Dinamo a revenit în prima ligă după un an
  • Ovidiu Burcă a dezvăluit când a început să se gândească la promovare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și