Închide meniul

Ovidiu Burcă a vorbit despre vânzarea lui Lamine Ghezali, după promovarea lui Dinamo: „Poate aduce linişte financiară!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2023, 8:52

Ovidiu Burcă a vorbit despre vânzarea lui Lamine Ghezali, după promovarea lui Dinamo: „Poate aduce linişte financiară!

Ovidiu Burcă a vorbit despre vânzarea lui Lamine Ghezali, după promovarea lui Dinamo

Lamine Ghezali, după ce a marcat un gol pentru Dinamo / Profimediaimages

Ovidiu Burcă nu s-a ferit şi a vorbit despre vânzarea lui Lamine Ghezali, jucătorul care a avut o contribuţie uriaşă la promovarea lui Dinamo în Liga 1. Francezul în vârstă de 23 de ani a marcat 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul are a înscris de 3 ori şi a oferit 2 pase decisive în „dubla” cu FC Argeş a atras interesul mai multor cluburi. Chiar dacă s-a crezut că Ghezali va rămâne liber de contract pe 30 iunie, antrenorul lui Dinamo a venit cu precizări.

Ovidiu Burcă a vorbit despre vânzarea lui Lamine Ghezali

Burcă a dezvăluit că înţelegerea celui mai bun jucător de la Dinamo s-a prelungit până în vara anului 2025, dar ia în calcul varianta îl va pierde pe Ghezali. Bugetul „câinilor” ar putea fi asigurat astfel.

Ghezali are contract, i s-a prelungit contractul. Dacă vânzarea lui Ghezali poate aduce liniște financiară clubului, până la urmă așa trebuie construit. Eu nu cred că el este la potențialul lui maxim, încă mai are marjă de creștere și putem să mai așteptăm. Cred că mai are doi ani, s-a prelungit automat contractul pe doi ani.

Ghezali a crescut foarte mult. Pe mine m-a impresionat că el, un jucător străin care vine din Franța, a spus că și-a regăsit aici plăcerea de a juca fotbal. N-a fost ușor, au fost momente și cu el, pentru că este încăpățânat, dar așa sunt jucătorii speciali. N-a fost ușor să-l aduc aici și a trebuit să-i schimb poziția.

Reclamă

A trebuit să mă adaptez nevoilor și am jucat cu el într-o poziție în care a dat un randament foarte bun. A fost mai proaspăt, mai aproape de poartă, iar pe finalul sezonului a fost într-o formă extraordinară„, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Gigi Becali a fost întrebat dacă vrea să îl ia la FCSB pe fostul jucător la Saint-Etienne. Reacţia acestuia a fost savuroasă.

Nu știu, mă! Ce `zali`? Cine e Ghezali? Hai, mă… Eu stau să mă uit la jucătorii de la Dinamo?„, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo rămâne în insolvenţă şi după promovare

Jucătorii lui Ovidiu Burcă au promovat matematic şi revin în elita fotbalului românesc. Chiar şi aşa, „câinii” nu scapă definitiv de problemele financiare şi îşi continuă planul de reogranizare.

Chiar dacă şefii clubului au anunţat că pregătesc întăriri şi visează deja la titlu, situaţia este departe de a fi rezolvată. Unul dintre acţionarii clubului, Andrei Niculescu, a anunţat că nu se pune problema ieşirii din insolvenţă până în vara anului viitor.

Dinamo şi-a asigurat un cec de cel puţin un milion de euro, din drepturile TV, după promovare. Banii se vor duce în plata salariilor şi a cheltuielilor curente. Fanii au fost anunţaţi că nu au de ce să îşi facă griji că echipa ar putea fi depunctată.

Avem repunere pe 19 iunie şi îl vom susţine pe Răzvan Zăvăleanu astfel încăt să-l convingă pe judecătorul sindic. (n.r. – Există şanse ca Dinamo să fie depunctată, precum a păţit Hermannstadt?) Nu există această şansă. Planul nu e făcut de Liga 1 sau Liga 2, dar noi ducem acelaşi plan de ieşire din insolvenţă. Banii din drepturile TV sunt absorbiţi de salarii, de alte cheltuieli.

De insolvenţă am putea ieşi în vara anului următor, iar în Europa să jucăm din anul următor (n.r. – ieşirii din insolvenţă). Pot să spun despre relaţia cu DDB că e corectă, una buna, colaborăm şi avem intenţii bune. Nu există indicii că cineva din DDB vrea să interfereze cu munca cuiva din interiorul clubului”, a declarat Andrei Nicolescu la orangesport.ro.

Recomandări
  • Lamine Ghezali ar putea pleca de la Dinamo
  • Anunţul făcut de Ovidiu Burcă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:50 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și