Închide meniul

Ovidiu Burcă ar putea pleca de la Dinamo! Anunțul unei legende din Ștefan cel Mare: „Așa am auzit!”

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 9:45

Reclamă
Ovidiu Burcă ar putea pleca de la Dinamo! Anunțul unei legende din Ștefan cel Mare: Așa am auzit!”

Ovidiu Burcă ar putea pleca de la Dinamo

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Ovidiu Burcă ar putea pleca de la Dinamo. Fostul jucător al trupei din Ștefan cel Mare, Ion Pârcălab, a dezvăluit că antrenorul „câinilor” ar putea fi demis, după seria de rezultate dezastruoase înregistrate de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va duela cu Poli Iași în runda următoare de Liga 1. „Câinii” luptă pentru prima victorie, după o secetă de șapte etape.

Ovidiu Burcă ar putea pleca de la Dinamo

Ion Pârcălab a analizat situația lui Dinamo, și speră ca echipa să-și revină în următoarele partide. Acesta susține că pentru a evita retrogradarea, oficialii din Ștefan cel Mare trebuie să mai transfere jucători în iarnă.

În privința lui Burcă, Ion Pârcălab a declarat că a auzit informația conform căreia antrenorul va fi demis, deoarece „câinii” nu au mai bifat un succes de șapte etape.

„Sper că ne vom reveni măcar puţin, dar lotul este slăbuţ, n-avem ce să facem. Trebuie aduşi câţiva jucători ca să nu avem emoţii cu retrogradarea la anul. Probabil că s-a greşit campania (n.r.- de transferuri) în vară.

Reclamă

Am auzit şi eu că ar pleca Burcă, dar cine ar fi dispus să vină acum la Dinamo? Aşa s-a auzit, da. (n.r. – demiterea antrenorului e iminentă). Ce să facă? Un antrenor e ţinut de rezultate. Atât timp cât a pierdut patru-cinci meciuri la rând, ce să mai facă?

Iar acum are meci greu cu Iaşiul! E o echipă periculoasă, să vedeţi ce meci greu va fi”, a declarat Ion Pârcălab, conform gsp.ro.

Dinamo este penultima în Liga 1, după 13 etape disputate. În acest interval, „câinii” au înregistrat opt înfrângeri, două victorii și trei remize.

Reclamă 4 / 0/3

În etapa viitoare, Dinamo se va duela cu Poli Iași. Partida va avea loc vineri, de la 20:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Previziune sumbră pentru Dinamo, după şapte meciuri fără victorie în Liga 1

Florentin Petre a făcut o previziune sumbră pentru Dinamo, după ce echipa a ajuns la şapte meciuri fără victorie în Liga 1. Fostul jucător este de părere că trupa lui Ovidiu Burcă va retrograda, la un sezon distanţă de la promovare, dacă nu va transfera jucători.

„Mă uitam la meci și vedeam atâta frustrare, se vede că ceva nu e în regulă, că trec printr-o perioadă foarte grea, de la antrenor către jucători și mai sus. Mi-e greu să cred că lucrurile se vor schimba într-un timp apropiat. Dacă nu aduc jucători Dinamo va avea viață grea anul ăsta.

(N.r. Dacă nu aduc jucători, retrogradează) Da, normal pică, în patru meciuri n-au ajuns la poartă. E ceva foarte grav acolo, nu-și găsesc busola, iar drumul pe care noi ni-l dorim pentru acest club, ținând cont de performanțe, nu e ăsta.

Am spus lucrul ăsta, dacă Dinamo nu aduce cel puțin 5-6-7 jucători nu vor rezista. Să joci la un club mare cu o presiune pe care o ai zi de zi, nu te așteaptă nimeni să ai oscilații de formă. Eu dacă jucam 4 meciuri bune și un meci mai slab veneau pe lângă mine, îi simțeam pe oameni că nu le convine, al antrenori sau la conducători. Acolo nu te așteaptă nimeni, trebuie să joci perfect, de la început. Asta denotă că ceva nu este în regulă, trebuie să existe neapărat o schimbare acolo”, a declarat Florentin Petre, conform fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” Vezi toate știrile
Citește și