Închide meniul

Ovidiu Burcă, despre acuzaţiile celor de la FC Argeş: „Mi s-a părut de joasă speţă”

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 21:16

Reclamă
Ovidiu Burcă, despre acuzaţiile celor de la FC Argeş: „Mi s-a părut de joasă speţă

Ovidiu Burcă, despre acuzaţiile celor de la FC Argeş

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo / ProfiMedia

Ovidiu Burcă a vorbit din nou despre acuzaţiile celor de la FC Argeş. Clubul din Trivale a contestat licenţa lui Dinamo pentru prima ligă, imediat după înfrângerea la scor din partida tur a barajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Ovidiu Burcă s-a impus pe Arena Naţională în faţa celor de la FC Argeş cu 6-1.

Ovidiu Burcă, despre acuzaţiile celor de la FC Argeş: „Mi s-a părut de joasă speţă”

FC Argeş a contestat licenţa lui Dinamo pentru Liga 1. Formaţia din Piteşti susţinea după meciul tur că Dinamo mai are datorii şi că nu ar trebui să primească dreptul de promovare.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a taxat lipsa de fair-play a celor de la FC Argeş, după înfrângerea categorică de pe Arena Naţională:

„Acuzații total lipsite de fair-play și tipice oamenilor care nu-și asumă responsabilitatea unui eșec. Ceea ce au făcut cei de la FC Argeș nu are niciun fel de legătură cu realitatea și cu valorile sportului. Am avut un gust amar după aceste două baraje, pentru că nu mă așteptam la reacția asta din partea lor.

Reclamă

Niște lucruri care n-au nicio legătură cu realitatea… Au făcut și acea adresă către Federație invocând faptul că licența noastră n-ar fi valabilă pentru Liga 1, că avem datorii. Să arunci cu noroi în munca unor oameni, în tot ce-am făcut noi anul ăsta, mi s-a părut de joasă speță! Până la urmă, asta e esența sportului, a fi fair-play, a ridica mâna atunci când lucrurile nu stau așa cum ți-ai dorit tu. Mergi acasă, te reorganizezi, muncești din nou, despre asta e sportul: să nu renunți niciodată!”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit gsp.ro.

Amical de lux pentru Dinamo, în această vară

Dinamo va disputa un amical de lux în această vară. „Câinii” vor merge în primul cantonament în afara ţării, după doi ani, şi au ales ca destinaţie Slovenia. „Câinii” se vor duela acolo cu Dinamo Kiev, trupa lui Mircea Lucescu.

Dinamo a revenit în prima ligă, în această vară, după doar un sezon petrecut în eşalonul secund. „Câinii” au obţinut biletele pentru Liga 1, după barajul câştigat în faţa celor de la FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a anunţat ce adversari va întâlni în cantonamentul din Slovenia. Cel mai puternic va fi Dinamo Kiev, echipă cu care se va duela pe 5 iulie.

În anunţul postat pe pagina oficială de Facebook, Dinamo mai anunţă faptul că va efectua stagiul de pregătire între 26 iunie şi 6 iulie, la Dravograd. Reunirea lotului antrenat de Ovidiu Burcă este programată pentru 15 iunie.

Dinamo va juca primele sale două teste din acest stagiu la Dravograd, pe 28 iunie cu echipa slovenă NK Aluminij şi pe 2 iulie cu formaţia maghiară Zalaegerszegi TE. Partida cu Dinamo Kiev va avea loc în Austria, la Sankt Veit an der Glan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și