Închide meniul

Amical de lux pentru Dinamo, în această vară! „Câinii” vor merge în primul cantonament în afara ţării, după doi ani

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2023, 17:02

Reclamă
Amical de lux pentru Dinamo, în această vară! „Câinii vor merge în primul cantonament în afara ţării, după doi ani

Amical de lux pentru Dinamo, în această vară

Jucătorii lui Dinamo în meciul cu FC Argeş / Hepta

Dinamo va disputa un amical de lux în această vară. „Câinii” vor merge în primul cantonament în afara ţării, după doi ani, şi au ales ca destinaţie Slovenia. „Câinii” se vor duela acolo cu Dinamo Kiev, trupa lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a revenit în prima ligă, în această vară, după doar un sezon petrecut în eşalonul secund. „Câinii” au obţinut biletele pentru Liga 1, după barajul câştigat în faţa celor de la FC Argeş.

Amical de lux pentru Dinamo, în această vară

Dinamo a anunţat ce adversari va întâlni în cantonamentul din Slovenia. Cel mai puternic va fi Dinamo Kiev, echipă cu care se va duela pe 5 iulie.

În anunţul postat pe pagina oficială de Facebook, Dinamo mai anunţă faptul că va efectua stagiul de pregătire între 26 iunie şi 6 iulie, la Dravograd. Reunirea lotului antrenat de Ovidiu Burcă este programată pentru 15 iunie.

Dinamo va juca primele sale două teste din acest stagiu la Dravograd, pe 28 iunie cu echipa slovenă NK Aluminij şi pe 2 iulie cu formaţia maghiară Zalaegerszegi TE. Partida cu Dinamo Kiev va avea loc în Austria, la Sankt Veit an der Glan.

Reclamă

Dinamo a mai jucat un meci amical cu Dinamo Kiev în 2021, atunci când „câinii” luptau pentru strângerea de fonduri, în încercarea se a salva clubul.

Totodată, ultimul cantonament pe care „câinii” l-au desfăşurat în afara ţării a fost tot în 2021, în Turcia. Dinamo se pregătea la acel moment, înaintea sezonului în care avea să retrogradeze istoric.

De atunci, Dinamo a rămas în ţară pentru a-şi face stagiile de pregătire, atât în pauzele competiţionale de iarnă, cât şi în cele de vară, disputând meciuri amicale cu formaţii din Liga a 3-a.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo readuce doi jucători la echipă, după promovarea în Liga 1

Dinamo readuce doi jucători la echipă, după promovarea în Liga 1. Geani Creţu şi Ricadro Grigore au fost împrumutaţi de clubul din Ştefan cel Mare sezonul trecut.

Amândoi au evoluat la echipe din prima divizie, iar după încheierea împrumuturilor, cei doi vor reveni în lotul lui Ovidiu Burcă, potrivit Digi Sport.

Sezonul trecut, Geani Creţu a fost împrumutat de Dinamo la FC Argeş, echipă care a retrogradat la finalul sezonului, chiar după barajul împotriva „câinilor”. În sezonul 2022/23, Giani Creţu a evoluat în 22 de partide pentru piteşteni şi a oferit o pasă de gol.

În ceea ce îl priveşte pe Ricardo Grigore, acesta a evoluat în sezonul recent încheiat la FC U Craiova 1948 şi la Petrolul Ploieşti. Cu toate acestea, el nu a reuşit să se impună la cele două echipe şi a evoluat de 15 ori sezonul trecut.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și