Închide meniul

Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: „Trebuie să se rupă total de aceste teorii”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 20:43

Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: „Trebuie să se rupă total de aceste teorii

Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: "Trebuie să se rupă total de aceste teorii"

Andrei Nicolescu şi Ovidiu Burcă / Colaj Antena Sport & Facebook Dinamo

Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu, după ultimele declaraţii. Fostul antrenor al lui Dinamo nu este de acord cu modul în care administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a ieşit în public şi s-a plâns de jocurile de culise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolescu a susţinut recent că se încearcă destabilizarea clubului din Ştefan cel Mare. Ovidiu Burcă, fostul antrenor al lui Dinamo, este de părere că administratorul special al echipei greşeşte în momentul în care face astfel de declaraţii.

Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu, după ultimele declaraţii: „Trebuie să se rupă total de aceste teorii”

Fostul antrenor condisderă că echipa trebuie să se gândească la ultimele meciuri din acest sezon, pentru a se salva de la retrogradare, şi să lase discuţiile despre un presupus curent împotriva lui Dinamo:

„Nu sunt la Dinamo, dar chiar dacă nu sunt, știu că părerea mea va fi auzită: n-aș discuta foarte mult pe tema suspendării primite de Dinamo, nici pe tema arbitrajelor. S-a discutat foarte mult deja, atât despre arbitraje, că ar fi un curent împotriva lui Dinamo… Echipa trebuie să se rupă total de aceste teorii! Suporteri, arbitri… Nu cred că există jocuri de culise împotriva clubului. Și nimeni din club nu ar mai trebui să discute despre aceste teorii.

Ceea ce ar trebui să se discute în club acum este cum să câștigi următorul meci, cu Poli Iași, care a devenit esențial, să aibă o strategie pentru copiii care vin la meci, care au făcut o atmosferă superbă la meciul cu Petrolul. Nu trebuie să mai discutăm despre cât de importanți ar fi suporterii acum. Verdictul a fost dat!

Reclamă

E greu pentru Dinamo fără fani. Suporterii îi împingeau de la spate pe jucători, le dădeau energie, dar echipa trebuie să se decupleze total de discuțiile negative din jurul echipei. Încă nu este nimic pierdut. Transmit echipei energia mea pentru ultimele bătălii din play-out”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit gsp.ro.

„Sună a văicăreală” Andrei Nicolescu, după ce recursul lui Dinamo a fost respins: „Atât au înţeles din cererea noastră”

Andrei Nicolescu a oferit o primă reacţie, după ce recursul lui Dinamo a fost respins. „Câinii” au primit o veste proastă la scurt timp după înfrângerea suferită la Galaţi, scor 0-1.

Dinamo a făcut apel în privinţa deciziei Comisiei de Disciplină, care a suspendat terenul „câinilor” şi al celor de la UTA Arad pentru patru meciuri, după incidentele care au avut la meciul de la finalul sezonului regulat.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mai este nimic de comentat. Dacă atât au înțeles din cererea noastră. Vom vedea ce mobilizare se va face pentru meciul următor. Ce să comentăm?

Comisia de Disciplină e de atâta timp acolo și decide în spiritul regulamentului. Ce să mai facem? Am solicitat. Este o decizie defenitivă care ne impactează direct. Sună a văicăreală ce mai zicem acum.

Ce aș putea să schimb acum? Avem o decizie la Comisia la Disciplină și una la Recurs. Nu au gândit în spiritul competivității și suporterilor. Nu putem să mai discutăm. Trebuie să ne învățăm această lecție și să mergem mai departe”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și