Închide meniul

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea duelului cu Universitatea Craiova! Sold-out pe arena Arcul de Triumf

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 14:03

Reclamă
Veşti bune pentru Dinamo, înaintea duelului cu Universitatea Craiova! Sold-out pe arena Arcul de Triumf

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Jucătorii lui Dinamo, bucurându-se după un gol cu FC Argeş / Hepta

Dinamo a primit veşti bune înaintea duelului cu Universitatea Craiova, din prima rundă de Liga 1. „Câinii” au primit acceptul din partea LPF pentru a-şi înregistra noile transferuri, după ce recent au plătit datoria de 500.000 de euro către foştii jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va debuta în noul sezon de Liga 1 într-un meci cu Universitatea Craiova, partidă care se va disputa pe arena Arcul de Triumf. Meciul va fi luni, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Conform gsp.ro, LPF le-a dat acceptul dinamoviştilor pentru a înregistra noile achiziţii. Vestea a venit la câteva zile după ce Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri.

Astfel, „câinii” îi pot înregistra pe Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio, Adnan Golubovic, Cristi Costin şi pe Dennis Politic, cei care s-au înţeles cu trupa din Ştefan cel Mare în această vară.

Ovidiu Burcă se poate baza pe toţi cei cinci jucători aduşi în această vară, şi la meciul cu Universitatea Craiova, din prima rundă a sezonului.

Reclamă

De asemenea, o altă veste bună pe care a primit-o Dinamo este reprezentată de faptul că arena Arcul de Triumf va fi plină la ora de start a meciului cu Universitatea Craiova. Toate biletele au fost vândute, astfel că la meci vor fi prezenţi 7500 de fani dinamovişti, şi alţi 500 de fani olteni.

Probleme mari în conducerea lui Dinamo! Eugen Voicu anunţă înlocuirea lui Vlad Iacob

Vlad Iacob are zilele numărate la Dinamo. După decizia judecătorilor, de a amâna planul de reorganizare al clubului, Eugen Voicu a dezvăluit că nu mai este cale de întoarcere în relația cu administratorul special al echipei din Ștefan cel Mare.

„Noi ne așteptam la o asemenea soluție, suntem pregătiți pentru ceea ce urmează. Nu avea niște efecte pe care să nu le fi luat în considerare. Se vehiculează cifre departe de realitate. Până pe 26 august o să achităm toate datoriile care trebuiesc achitate, cu condiția să avem un reprezentant al nostru care să ne reprezinte interesele acționarilor în cadrul clubului și aici mă refer la administratorul special care are această obligație legală.

Reclamă 4 / 0/3

Această situație se poate rezolva prin convocarea unei Adunări Generale care să aibă pe ordinea de zi schimbarea administratorului special, lucru pe care l-am și făcut.

Noi am făcut până acum tot ce am promis. Dacă vă uitați la primul comunicat, am promis că vom finanța clubul, că vom plăti restanțele, am obținut licența pentru Liga 1, iar cea mai costisitoare acțiune… am rezolvat problema transferurilor. A fost un efort la care am cheltuit niște bani, ca să nu spun că i-am risipit. Aceștia puteau merge la clubul Dinamo dacă lucrurile erau administrate altfel”, a declarat Eugen Voicu, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și