Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj important pentru suporteri înainte de Dinamo – FCSB: „Împreună putem face asta”

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 14:28

Reclamă
Ovidiu Burcă, mesaj important pentru suporteri înainte de Dinamo – FCSB: Împreună putem face asta”

Dorința antrenorului din Ștefan cel Mare

Ovidiu Burcă / Profimedia

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj important pentru suporteri înainte de Dinamo – FCSB. Tehnicianul formației din „Ștefan cel Mare” a vorbit despre marea partidă cu vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre cele două mari rivale contează pentru etapa a 17-a a sezonului de Liga 1. Meciul se va juca duminică, de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, mesaj important pentru suporteri înainte de Dinamo – FCSB! Promisiunea antrenorului

Înaintea partidei de pe Arena Națională, antrenorul celor de la Dinamo le-a cerut suporterilor să fie alături de echipă. Totodată, a dezvăluit că echipa va face tot posibilul ca fanii din Ștefan cel Mare să plece fericiți acasă, la finalul partidei cu FCSB.

De asemenea, a menționat și cum trăia, pe vremea când era jucător, săptămâna premergătoare unui derby.

„Cred că săptămâna derby-ului era una dintre cele mai intense săptămâni. Îmi aduc aminte că intensitatea la antrenamente era la un nivel incredibil, voiam să jucăm, știam ce bucurie le puteam aduce suporterilor. Totul era la intensitate maximă, și nopțile erau mai grele.

Reclamă

„Avem nevoie de suporteri alături de noi! Împreună putem întoarce situația asta care nu este plăcută nici pentru noi, dar nici pentru ei. Vom face tot ce putem pentru ca ei să plece acasă fericiți”, a spus Ovidiu Burcă, într-un interviu pentru Dinamo TV.

În momentul de față, „câinii” sunt pe penultimul loc în Liga 1, cu 10 puncte după cele 16 etape disputate. De cealaltă parte, adversara de duminică, FCSB, este lider în clasamentul intern, cu 34 de puncte după tot atâtea meciuri jucate.

De la revenirea în Liga 1, echipa antrenată de Ovidiu Burcă a reușit să obțină doar 6 rezultate pozitive. Este vorba despre 2 victorii și 4 rezultate de egalitate. În momentul de față, echipa „alb-roșie” se află într-o criză de rezultate, având în vedere că nu a mai câștigat niciun meci din luna august.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Pulhac, mesaj pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă înainte de Dinamo – FCSB

Fostul jucător al „câinilor” este de părere că Dinamo este un club care a supraviețuit datorită suporterilor și că fanii nu ar trebui să le ceară prea multe jucătorilor din lot, având în vedere că, în opinia acestuia, există fotbaliști care nu înțeleg „ce înseamnă Dinamo”. Totodată, acesta le-a oferit un sfat tinerilor din lotul lui Ovidiu Burcă.

„Cred că e de înțeles faptul că Dinamo a supraviețuit după plecarea oamenilor care au investit acolo, prin suporteri. Nici nu prea poți să ceri foarte multe jucătorilor, sunt jucători care nu înțeleg ceea ce înseamnă Dinamo, nu mai este chiar atât de multă tradiție, în afară de suporteri. În primul rând, calitatea și ambiția pe care o ai tu ca jucător, dacă vrei să ajungi mai departe.

Eu cred că sunt unii jucători tineri destul de talentați, dar am să le spun un lucru. E bine să tragi la fiecare meci, chiar dacă ești pe ultimul loc.

Un club cu Dinamo te salvează într-un fel și pe tine, lumea se uită cu alți ochi la meci și te ajută pe tine să progresezi în carieră. Am văzut și jucători delăsători, fac un meci bun și după unul mai puțin bun”, a spus Cristi Pulhac, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și