Închide meniul

Ovidiu Burcă, reacție vehementă: „Impactul cu Liga 1 este puternic!”. Ce așteptări are de la derby-ul cu FCSB – Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2023, 0:18

Reclamă
Ovidiu Burcă, reacție vehementă: „Impactul cu Liga 1 este puternic!. Ce așteptări are de la derby-ul cu FCSB – Dinamo

Ovidiu Burcă, mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt - Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf / Hepta

Ovidiu Burcă a venit cu primele explicații după partida Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2, și a avut o reacție vehementă. Burcă a pierdut primul său meci din postura de antrenor al unei echipe din Liga 1. Caută să își ia revanșa chiar în derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost 0-0 după primele 45 de minute, dar meciul s-a „încins” în repriza a doua. Alexandru Mitriță a driblat toți fundașii lui Dinamo care i-au ieșit în față și a putut fi oprit doar prin fault. Starul oltenilor a scos un penalty, transformat de Andrei Ivan în minutul 54.

Dinamo putea reveni imediat în joc. A primit și ea o lovitură de la 11 metri, Dar Ahmed Bani nu l-a putut învinge pe Popescu. Alb-albaștrii au ratat din toate pozițiile, dar au încheiat toate socotelile în minutul 90+6, când Jovan Markovic a stabilit rezultatul final, 2-0.

Ovidiu Burcă, reacție vehementă după Dinamo – Universitatea Craiova 0-2

Ovidiu Burcă a avut o primă reacție la finalul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf.

Atunci când pierzi, sentimentul nu este unul plăcut. Dar cred că am făcut un meci destul de bun. A fost și momentul psihologic cu ratarea penalty-ului. Impactul cu prima ligă este unul puternic. Dar trebuie să rămânem calmi, licizi. Sunt mulți jucători noi, cu un decalaj de pregătire.

Reclamă

Ăsta e stilul nostru, filosofia noastră de joc. Din păcate am pierdut astăzi, dar ne arată niște lipsuri. Trebuie să le remediem rapid. Bani este unul dintre jucătorii care a bătut penalty-uri și a marcat. Noi avem o listă de 3 jucători. În general cel care își asumă, ălă execută. Din păcate, Bani în seara asta nu a fost inspirat. Are și el de învățat, poate trebuie să pună mai multă forță.

Avem și un început destul de puternic. Încercăm să facem lucrurile din mers. Nu este cea mai fericită variantă pentru mine ca antrenor. Am încercat să înțeleg clubul, acționarii.

Deocamdată sunt 24 de ore în care trebuie să reflectăm, după care ne pregătim pentru FCSB. O echipă cu ritm, jucători de calitate, poate cea mai talentată echipă din Liga 1. Sper să ne refacem forțele și să arătăm mai bine de la meci la meci„, a declarat antrenorul lui Dinamo la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dinamo urmează chiar derby-ul cu marea rivală FCSB. Marele meci este programat sâmbătă, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. În schimb, Universitatea Craiova va închide etapa a doua tot cu o nou-promovată. Primește vizita celor de la Oțelul Galați.

Rămâne de văzut dacă „Eternul Derby” se va putea disputa pe stadionul din Ghencea. Oficialii roș-albaștrilor au anunțat că sunt pe punctul de a încheia cu succes negocierile cu șefii de la CSA Steaua. Marți ar urma să fie semnat contractul de închiriere al stadionului de 100 de milioane de euro.

Alexandru Mitriță a dat recital în Dinamo – Universitatea Craiova 0-2

La revenirea în campionatul României, Mitriță s-a făcut remarcat. A scos un penalty și a avut ocazii uriașe de a marca.

Am început puțin temătări în prima repriză. Am avut o discuție la pauză și s-a văzut o schimbare. Sunt foarte fericit că am contribuit la această victorie.

Meci greu, Dinamo e o echipă foarte bună. Ați văzut cum a jucat în prima repriză. Au avut o posesie foarte bună. Este start de sezon, venim după un cantonament foarte greu. Important e că ne-am îndreptat în a doua repriză.

Pentru asta muncim zilnic, ne dorim acest trofeu, dar nu ne gândim departe. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte. Cu toții putem mai mult, avem timp să ne integrăm. Încă nu avem acea posesie a mingii.

Fotbalul este frumos când ai suporterii alături de tine, joci cu altă motivație, de asta sunt bucuros că m-am întors. Promisiunea mea este că vom da totul pe teren. Vrem să luăm ficare meci în parte.

Reclamă

Pentru fiecare jucător echipa națională este un impuls, ne dorim să fim acolo cât mai mulți jucători de la Universitatea Craiova„, a declarat Alexandru Mitriță la finalul meciului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și