Închide meniul

FC Bihor – Dinamo 1-1! Elevii lui Ovidiu Burcă s-au încurcat cu echipa din Liga a 3-a. „Câinii”, fără victorie din luna august

Bogdan Stănescu Publicat: 3 noiembrie 2023, 22:23

Reclamă
FC Bihor – Dinamo 1-1! Elevii lui Ovidiu Burcă s-au încurcat cu echipa din Liga a 3-a. Câinii”, fără victorie din luna august

FC Bihor - Dinamo 1-1

Jucătorii lui Dinamo, după egalul cu Poli Iaşi / Hepta

FC Bihor – Dinamo 1-1. Partida care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro a contat pentru etapa a 2-a a Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația pregătită de Ovidiu Burcă a deschis scorul în minutul 48, prin reușita lui Ricardo Grigore. De cealaltă parte, bihorenii au punctat în minutul 83, prin Popa. După acest rezultat, Dinamo este pe locul 4 în grupa de Cupă, cu 2 puncte, în timp ce FC Bihor ocupă poziția a 5-a, cu 1 punct. Astfel, Dinamo a rămas fără victorie din luna august, de la un meci din calificările pentru Cupă, cu Metaloglobus.

Clasamentul din Grupa C a Cupei României:

  1. Oțelul – 4 puncte
  2. FCSB – 4 puncte
  3. FCU Craiova – 4 puncte
  4. Dinamo – 2 puncte
  5.  FC Bihor – 1 punct
  6.  Zalău – 0 puncte

LIVE TEXT FC Bihor – Dinamo 1-1

Min 86: Ocazie pentru Dinamo! Șutul lui Politic a fost respins de Pînzariu

Min 83: FC Bihor – Dinamo 1-1! Popa a dat lovitura, după o degajare greșită a lui Grigore! Șutul bihoreanului s-a dus direct în poarta lui Golubovic!

Reclamă

Min 48: FC Bihor – Dinamo 0-1! Ricardo Grigore a înscris, după o lovitură liberă executată de Bani! Jucătorul „câinilor” a împins balonul în poartă, după ce inițial mingea a fost respinsă de portarul bihorenilor

Min 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Reclamă 4 / 0/3

Min 29: Ocazie pentru FC Bihor! În urma unei faze fixe, formația gazdă i-a dat emoții lui Golubovic, după un șut de la distanță și o acțiune în interiorul careului

Min 16: Ocazie pentru Dinamo! Abdallah nu a reușit să trimită mingea în plasă, după ce a primit o centrare excepțională în interiorul careului

Min 7: Ocazie pentru FC Bihor! Chitaș a trimis un șut de la distanță care a fost prins de portarul „câinilor”

Min. 1: A început partida!

FC Bihor – Dinamo, 20:30, LIVE TEXT

Echipele de start

FC Bihor: Pînzariu – Jurj, Bactar, Stan, Ioviţă – Vasile, Gunie, Calugher – Ban, Sorian, Chiţaş.

Antrenor: Florin Farcaș

Dinamo: Golubovic – D. Irimia, Giafer, Patriche, Grigore – Bena, Iglesias, I. Roșu – A. Bani, Abdallah, Ghezali

Reclamă

Rezerve: Began – Lucas, Goncalo, Larrucea, Politic, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Costin
Antrenor: Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă: „Mergem la Oradea să câştigăm, Cupa rămâne un obiectiv important”

Ovidiu Burcă a subliniat, după remiza cu Poli Iaşi, scor 0-0, că Dinamo nu renunţă la obiectivul de a se califica mai departe în Cupa României.

Burcă a transmis după semi-eşecul cu Poli Iaşi că nu demisionează şi că e convins că va redresa situaţia la echipa alb-roşie.

Eu cred că echipa are capacitatea să întoarcă situaţia. Ca antrenor, când pierzi şi în astfel de momente, eşti un pic singur. Nu asta e important. Oamenii şi-au pierdut răbdarea, e un club mare, de tradiţie. Suporterii nu sunt obişnuiţi ca echipa să piardă.

Pentru mine nu e trist, ce s-a întâmplat anul trecut rămâne. Oamenii au fost supăraţi. Eu continui munca aici.

Cupa rămâne un obiectiv important. Avem un lot mare, putem face rotaţii. Mergem la Oradea să câştigăm meciul dar da, este un obiectiv pe care ni-l dorim”, a spus Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după Dinamo – Poli Iaşi 0-0.

Fanii dinamovişti i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă după 0-0 cu Poli Iaşi!

Fanii dinamovişti i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă după 0-0 cu Poli Iaşi! După remiza de acasă cu Poli Iaşi, suporterii „câinilor” nu au mai rezistat şi au scandat „Demisia! Demisia”.

Ovidiu Burcă parcă avea lacrimi în ochi în timp ce îi privea pe fanii care îi cereau demisia. În ciuda scandărilor din peluză, Ovidiu Burcă i-a aplaudat pe fani.

Dinamo – Poli Iaşi s-a încheiat 0-0. Partida de pe Arena Națională a contat pentru etapa a 14-a a Ligii 1. Meciul a început de la ora 20:30.

Antrenorul lui FC Bihor, despre meciul cu Dinamo: „E un regal fotbalistic pentru noi”

Antrenorul lui FC Bihor, Florin Farcaș, aşteaptă cu mult entuziasm meciul cu Dinamo. FC Bihor a jucat în Cupă meciul trecut contra FCSB-ului, la Oradea. FC Bihor – FCSB s-a încheiat 0-2, pentru „roş-albaştri” marcând David Miculescu (min. 26) şi Siyabonga Ngezana (min. 69).

Putem spune că, pentru noi, este un regal fotbalistic, pentru că Oradea a aşteptat de mult timp asemenea meciuri şi echipe importante.

Desigur că Dinamo este un adversar puternic, de Liga I, dar noi sperăm să ne prezentăm cât se poate de bine. Trebuie să avem mai mult curaj decât la meciul cu FCSB, să arătăm că avem valoare şi calitate în joc. La meciul cu FCSB am fost temători. De această dată am pregătit echipa să fie mai dezinvoltă”, a declarat Florin Farcaș pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și