Închide meniul

Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 20:56

Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani

Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani

Colaj Orangesport

Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani. După mai multe reluari, arbitrul a decis că nu se impune să acorde penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a cerut penalty după un duel cu Joyskim Dawa. Atacantul kosovar i-a solicitat lui Haţegan să acorde penalty. După ce a revăzut de mai multe ori faza, Haţegan a decis că nu se impunea acordarea loviturii de pedeapsă.

Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani

Unul dintre cei mai bine cotaţi arbitri români a decis că Dawa nu l-a faultat pe atacantul Rapidului. Peste numai 7 minute, Rapid avea să deschidă scorul prin Paul Iacob. Ovidiu Haţegan a mai fost protagonistul unui moment tensionat şi cu Adrian Şut. În minutul 12, Haţegan i-a acordat cartonaşul galben lui Şut pentru simulare, deşi mijlocaşul de la FCSB i-a spus că nu a cerut nimic.

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni! Imagini fabuloase de la derby-ul Rapid – FCSB

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni, înainte de startul meciului Rapid – FCSB. Patronul Rapidului a venit la meci alături de soţia sa, Diana.

În loja Rapidului se mai aflau Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, şi Vasile Maftei. Şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu urmăreşte derby-ul Rapid – FCSB din loja giuleştenilor.

Reclamă

Sunt 8.600 de fani ai FCSB-ului, restul fiind fanii echipei gazdă, Rapid. Giuleştenii se află momentan pe locul 3 în Liga 1, la 12 puncte în spatele liderului FCSB.

După acest meci, va începe play-off-ul. FCSB, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi şi Farul Constanţa sunt echipele care vor evolua în play-off.

„Drumul vostru se opreşte aici!” Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti. Show în tribune! Torţe şi o scenografii spectaculoase

Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti, chiar pe Arena Naţională. Suporterii roş-albaştrilor au afişat un banner prin care i-au ironizat pe rivali că lupta lor pentru titlu se va încheia un derby.

Reclamă 4 / 0/3

Se anunţă spectacol total în tribune la derby-ul dintre Rapid şi FCSB, care poate cântări decisiv în lupta pentru titlu. Startul derby-ului a fost unul exploziv. Cele două galerii au oferit un spectacol total în tribune. Scenografii spectaculoase, dar şi un show pirotehnic au atras toate privirile.

După ce i-au ironizat pe rivali printr-un banner, suporterii celor de la FCSB au provocat primele incidente pe Arena Naţională. Au aruncat cu torţe în sectorul ocupat de fanii Rapidului. Începutul derby-ului a oferit un spectacol pirotehnic din partea ambelor galerii.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și