Închide meniul

Ovidiu Hațegan a recunoscut că FCSB a fost dezavantajată în derby-ul cu Universitatea Craiova. Ce i-a spus lui Mihai Stoica

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 21:19

Ovidiu Hațegan a recunoscut că FCSB a fost dezavantajată în derby-ul cu Universitatea Craiova. Ce i-a spus lui Mihai Stoica

Ovidiu Hațegan

Ovidiu Hațegan, în timpul unui meci / frf.ro

Ovidiu Hațegan a recunoscut că FCSB a fost dezavantajată în derby-ul cu Universitatea Craiova. Arbitrul i-a transmis lui Mihai Stoica că lovitura de colț din care oltenii au egalat în minutul 90+1 nu ar fi trebuit să fie acordată. Chiar MM Stoica a dezvăluit discuția cu Ovidiu Hațegan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica acuză viciere de rezultat în FCSB – Universitatea Craiova 1-1 și susține că Ovidiu Hațegan, care s-a aflat în camera VAR, i-a dat dreptate după încheierea partidei.

Ovidiu Hațegan a recunoscut că FCSB a fost dezavantajată în derby-ul cu Universitatea Craiova

„Mi-e foarte greu să discut despre meciul ăsta fără a reliefa că golul din prelungiri a fost marcat în urma unei greșeli de arbitraj. Înseamnă viciere și puncte foarte importante pierdute de noi. A fost lovitură de poartă, iar Cojocaru a zis 6 metri! Când mingea a ieșit din mâna lui Roguljic, Cojocaru a zis 6 metri. A fost întors de asistent.

Am vorbit cu Ovidiu Haţegan după meci. VAR nu poate interveni în astfel de situaţii. Haţegan a zis <<Da, ai dreptate, dar ce să fac?>> Eu văd foarte clar, în mâna stângă pe antebraţ, la 6.5 centimetri de cot. E viciere de rezultat

Solicit în mod public înregistrarea discuției de la faza premergătoare golului egalizator. O au, există cutia neagră de la VAR. S-a mai publicat. Aș dori și eu să aflu ce a fost acolo, ca să îl absolvim pe Cojocaru de vină. Eu nu-l culpabilizez dacă a mers pe mâna asistentului”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Constantin Zotta este de părere că Adrian Cojocaru a greșit atunci când a luat decizia de a acorda corner pentru Universitatea Craiova. La faza respectivă, fundașul de la FCSB, Joonas Tamm, a încercat să degajeze balonul, balon care l-a lovit în mână pe jucătorul lui Eugen Neagoe, și ulterior a părăsit suprafața de joc.

Astfel, decizia corectă ar fi fost aut de poartă pentru roș-albaștrii. Fostul arbitru a mai declarat că la astfel de situații arbitrajul video nu poate interveni.

„Se pare că mingea lovește brațul și iese afară. Nu e lovitură liberă pentru henț, dar trebuia aut de poartă. E o greșeală a arbitrului. Din păcate, VAR nu poate interveni într-o astfel de fază. Dar am înțeles că e o situație în lucru la FIFA, astfel ca VAR-ul să poată interveni”, a declarat Constantin Zotta, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a tras concluzia, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Ilie Dumitrescu a tras concluzia, după meciul FCSB – Universitatea Craiova 1-1. „Mister” a analizat „la cald” prestațiile celor două echipe care și-au împărțit punctele în duelul „de foc” de pe Arena Națională. Fostul component al Generației de Aur consideră că schimbările efectuate de cei doi antrenori au cântărit enorm în deznodământul partidei.

Totodată, „Mister” a evidențiat faptul că Ștefan Târnovanu a greșit decisiv la golul egalizator al oltenilor, din minutul 90+1.

„FCSB a avut o primă repriză foarte bună, execuția lui Coman, dar scoate foarte bine portarul Popescu. Până la ocazia lui Koljic nu a fost niciun șut pe poartă, decât acel șut al lui Markovic în a doua repriză. Cred că diferența s-a făcut la schimbări.

Dacă judecăm în oglindă, Roguljic a adus un plus vizibil pe faza ofensivă, Rivaldinho a forțat, dar Roguljic și Koljic au decis jocul în seara asta.

Târnovanu face o paradă extraordinară, dar o gafă mare la gol. Apropo de schimbări în oglindă, Omrani, Oaidă și Nikolov nu s-au ridicat la nivelul celor de la Craiova”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și