Închide meniul

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „E o greșeală a arbitrului!”

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2023, 8:27

Reclamă
Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din FCSB – Universitatea Craiova 1-1: E o greșeală a arbitrului!”

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din FCSB - Universitatea Craiova

Jucătorii de la FCSB și Universitatea Craiova, în timpul meciului direct / Hepta

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, nu a întârziat să apară. Constantin Zotta a analizat faza în urma căreia oltenii au reușit să egaleze, în urma unui corner. Fostul arbitru este de părere că centralul partidei de pe Arena Națională nu ar fi trebuit să acorde lovitură de colț la acea fază, ci aut de poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat șansa de a se apropia de primele locuri de Liga 1. Universitatea Craiova a reușit un egal dramatic pe Arena Națională, după un autogol „reușit” pe final de joc de Iulian Cristea.

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Constantin Zotta este de părere că Adrian Cojocaru a greșit atunci când a luat decizia de a acorda corner pentru Universitatea Craiova. La faza respectivă, fundașul de la FCSB, Joonas Tamm, a încercat să degajeze balonul, balon care l-a lovit în mână pe jucătorul lui Eugen Neagoe, și ulterior a părăsit suprafața de joc.

Astfel, decizia corectă ar fi fost aut de poartă pentru roș-albaștrii. Fostul arbitru a mai declarat că la astfel de situații arbitrajul video nu poate interveni.

„Se pare că mingea lovește brațul și iese afară. Nu e lovitură liberă pentru henț, dar trebuia aut de poartă. E o greșeală a arbitrului. Din păcate, VAR nu poate interveni într-o astfel de fază. Dar am înțeles că e o situație în lucru la FIFA, astfel ca VAR-ul să poată interveni”, a declarat Constantin Zotta, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Florin Răducioiu dă de pământ cu Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Și Florin Răducioiu, fostul component al naționalei României, a avut un discurs dur la adresa lui Ștefan Târnovanu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Fostul atacant susține că portarul FCSB-ului a comis o greșeală impardonabilă la golul marcat de formația din Bănie.

Malcom Edjouma a fost marcatorul celor de la FCSB, în timp ce unica reușită a oltenilor a fost, de fapt, autogolul lui Iulian Cristea, fundașul FCSB-ului.

Florin Răducioiu îl condamnă pe Ștefan Târnovanu pentru golul încasat de FCSB. Totodată, acesta spune că FCSB ar fi meritat să câștige partida de pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

„Are un simţ al golului incredibil (n.r. Malcom Edjouma)! E ca un atacant! Îmi pare rău de FCSB, merita să câştige cu Craiova, a dominat mai tot timpul. Îmi aduc aminte de meciul cu Farul, dar se repetă povestea. Nu înţeleg cum e posibil să iei un astfel de gol. E problema antrenorului!

A ieşit greşit portarul, dar e inadmisibil să faci o astfel de eroare, părerea mea. Dacă vrei să iei titlul, trebuie să fii mai eficient, să fii mai liniştit pe parcursul meciului. E un rezultat nedrept, dar fotbalul se joacă pe goluri. După ce am văzut, FCSB merita să câştige”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și