Închide meniul

Ovidiu Haţegan va arbitra Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi! Arădeanul revine la centru după 509 zile

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 11:07

Reclamă
Ovidiu Haţegan va arbitra Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi! Arădeanul revine la centru după 509 zile

Ovidiu Haţegan va arbitra Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi

Ovidiu Haţegan, în timpul partidei dintre FC Argeş şi CS Mioveni din februarie 2022 / Hepta

Ovidiu Haţegan va arbitra Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi! După ce în prima etapă a noului sezon a fost arbitru de rezervă la meciul dintre Petrolul Ploieşti şi U Cluj, Ovidiu Haţegan va conduce de la centru duelul care va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco, potrivit gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Ovidiu Haţegan va fi primul meci pe care îl va conduce în Liga 1 după nefericitul eveniment de pe 27 martie 2022, atunci când a suferit un infarct. Arbitrul din Arad revenise la centru la barajul de promovare în Liga 2 dintre Unirea Ungheni şi Corvinul Hunedoara, de pe 3 iunie.

Ovidiu Haţegan va arbitra Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi! Arădeanul revine la centru după 509 zile

Au trecut 509 zile de la ultimul meci arbitrat de Ovidiu Haţegan în Liga 1. Ultima oară, Haţegan s-a aflat la centru în campionatul intern pe 3 martie, la partida dintre FC Argeş şi FCSB, câştigată de echipa din Trivale cu 1-0.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi este ultima partidă programată în etapa a doua a noului sezon din Liga 1. Meciul se va disputa luni seară, de la ora 21:30. Pentru Ovidiu Haţegan, meciul dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi va fi al 296-lea meci pe care îl va arbitra în Liga 1.

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct la sfârşitul lunii martie 2022. Problemele de sănătate l-au făcut pe arbitrul român să rateze prezenţa la Campionatul Mondial. După ce a fost operat la inimă, Ovidiu Haţegan s-a aflat în camera VAR la meciurile din Liga 1.

Reclamă

Ultimul meci oficial al lui Ovidiu Haţegan a fost pe 17 martie 2022, în Europa League, la partida dintre Olympique Lyon şi FC Porto.

Ce declara Ovidiu Haţegan în luna mai: „Nu vreau să mă grăbesc”

Ovidiu Haţegan era dornic să arbitreze din nou, dar preciza în luna mai că nu va face niciun pas imprudent.

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, declara Ovidiu Haţegan în luna mai, după ce a condus de la centru demonstrativul de la „Gala Mihai Neşu”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și