Închide meniul

Ovidiu Hoban a devenit antrenor! Anunţul lui CFR Cluj: „Ne bucurăm că ești din nou în mijlocul familiei noastre”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 21:28

Reclamă
Ovidiu Hoban a devenit antrenor! Anunţul lui CFR Cluj: „Ne bucurăm că ești din nou în mijlocul familiei noastre

Ovidiu Hoban a devenit antrenor!

Ovidiu Hoban, în tricoul lui CFR Cluj/ Profimedia Images

Ovidiu Hoban a devenit antrenor! Fostul jucător al lui CFR Cluj, care a cucerit cu alb-vişiniii 5 titluri şi două Supercupe ale României, va activa ca tehnician chiar în cadrul formaţiei ardelene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hoban va fi antrenor la Academia lui CFR Cluj. Echipa aflată pe locul 2 în Liga 1 a făcut anunţul oficial pe contul de Facebook.

Ovidiu Hoban a devenit antrenor!

Bine ai revenit în familia noastră, Ovidiu Hoban!

Vă anunțăm cu entuziasm că Ovidiu Hoban, fostul mare jucător al echipei noastre, revine la CFR Cluj într-o nouă postură, aceea de antrenor al Academiei noastre.

Alături de Cosmin Tilincă, un alt fost mare jucător CFRist, Ovidiu își va folosi expertiza sportivă dobândită în urma celor aproape 500 de meciuri jucate în cei 19 ani de activitate, pentru a-i îndruma și pregăti pe juniorii grupei U16 în a avea o carieră de succes!

Reclamă

Ne bucurăm, Ovi, că ești din nou în mijlocul familiei noastre și îți urăm cât mai multe reușite în noua ta carieră de antrenor”, a anunţat CFR Cluj pe contul de Facebook.

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0: „Îmi lasă un gust amar”

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal în acest an, după meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 1-0, care le-a asigurat ardelenilor calificarea în Conference League. Mijlocaşul de 40 de ani a anunţat că îşi agaţă ghetele în cui după acel meci.

Reclamă 4 / 0/3

Hoban a cucerit cu echipa din Gruia cinci titluri de campion (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) şi două Supercupe ale României (2018, 2020). A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei ardelene.

Foarte emoţionant, nu prea am cuvinte. E un moment care îmi lasă un gust amar. Iubesc foarte mult acest sport şi, cu mare regret, trebuie să renunţ. Îmi pare chiar rău că nu mai pot continua. E decizia mea şi o să merg înainte cu ea.

Este un regret mare pentru că mi-aş fi dorit să închei cariera de fotbalist cu un trofeu, dar asta e, nu se poate mereu ceea ce îţi doreşti. Important e că am reuşit să ne calificăm în Europa şi sper să ajungă cât mai departe.

Încă nu ştiu, cred că nici nu ştiu cum mă cheamă. Nu ştiu pe viitor, mă opresc din fotbal şi o să fiu mai concentrat pe familia mea. Ăsta e principalul motiv pentru care renunţ din fotbal”, declara Ovidiu Hoban pentru digisport.ro.

Ovidiu Hoban, 30 de selecţii la echipa naţională

Ovidiu Hoban a adunat, de-a lungul carierei, 30 de selecţii la echipa naţională. A marcat un gol sub tricolor!

CFR Cluj a obţinut, cu emoţii, calificarea în turul 2 preliminar al Conference League, la ultimul meci al lui Hoban. Jucătorii antrenaţi atunci de Dan Petrescu nu au reuşit să înscrie în cele 90 de minute. Au şi jucat în superioritate numerică după cartonaşul roşu primit de starul lui Mititelu, Juan Bauza (68). În prima repriză de prelungiri, fundaşul Denis Kolinger a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Petrila (97).

Până la final a fost eliminat şi Huyghebaert, belgianul care abia intrase pe teren. Au continuat să fie incidente pe teren. CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 1-0 şi să obţină calificarea în Conference League.

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și