Închide meniul

Ovidiu Hoban şi-a anunţat retragerea! „Veteranul” lui Dan Petrescu, anunţ de ultimă oră: „Se va termina povestea mea”

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 21:31

Reclamă
Ovidiu Hoban şi-a anunţat retragerea! „Veteranul lui Dan Petrescu, anunţ de ultimă oră: „Se va termina povestea mea

Ovidiu Hoban şi-a anunţat retragerea

Ovidiu Hoban, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Ovidiu Hoban şi-a anunţat retragerea din fotbal, la finalul partidei de Cupa României, dintre Dumbrăviţa şi CFR Cluj. Mijlocaşul lui Dan Petrescu a declarat că va pune ghetele în cui la sfârşitul sezonului, însă nu exclude varianta de a rămâne în staff-ul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hoban, care va împlini 40 de ani luna viitoare, a marcat în victoria lui CFR Cluj cu 5-0, din Cupa României. Mijlocaşul a înscris pentru 1-0, în minutul 50, cu un şut superb la care portarul advers nu a avut nicio şansă.

Ovidiu Hoban şi-a anunţat retragerea din fotbal. Anunţul de ultimă oră

Ovidiu Hoban îşi va încheia contractul cu CFR Cluj în vară, şi a decis ca atunci să îşi încheie şi cariera de fotbalist. Mijlocaşul a luat această decizie, deşi susţine că din punct de vedere fizic este la un nivel foarte bun în continuare.

„Până în vară. Ăsta e obiectivul. Nu că n-aş mai putea, dar aşa mi-am propus. E sută la sută. Fotbalistic o să se termine povestea mea. Un meci greu, după ce am marcat primul gol am început să ne mai destindem şi noi puţin. Important e că am câştigat.

(n.r. dacă va rămâne în staff-ul lui CFR Cluj) Nu ştiu, e prematur să vorbim despre asta. Am discutat lucrul asta, dar vom vedea la vară”, a declarat Ovidu Hoban, pentru Orange Sport.

Reclamă

Ovidiu Hoban evoluează la CFR Cluj din 2017, după ce şi-a îmcheiat aventura la Hapoel Beer Sheva. Mijlocaşul a avut o carieră remarcabilă, câştigând 11 trofee: 5 titluri de campion şi două Supercupe, alături de CFR Cluj, o cupă a României, cu Petrolul, două Cupe şi o Supercupă ale Israelului, alături de Hapoel Beer Sheva.

În tricoul naţionalei, Hoban a bifat 30 de partide, marcând un gol. Mijlocaşul s-a aflat în lotul României la ultimul turneu final la care „tricolorii” au participat, EURO 2016.

Dan Petrescu, atac la jucători după victoria din Cupa României cu 5-0

Dan Petrescu, atac la jucători după victoria din Cupa României cu 5-0. Dan Petrescu a fost nemulţumit pentru modul în care elevii săi au tratat fazele fixe. Petrescu a mai spus că se aştepta la mai multe ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a fost extrem de dezamăgit de randamentul jucătorilor săi la fazele fixe, mai ales că au exersat şi în această dimineaţă.

„N-am riscat nimic în prima repriză, dar am făcut-o la 1-0, în minutul 80. Dacă marcau ei, era alt scor acum. Ultimele 10 minute au fost ceea ce trebuie, dar cred că cei de la Dumbrăvița au căzut fizic și moral. Dacă în prima repriză am fi marcat două goluri, ar fi fost meciul mult mai ușor și sigur marcam mult mai multe goluri. Până la urmă, este o victorie meritată, dar mă așteptam mai mult de la echipa mea, asta e clar!

Le-am spus de la început că va fi greu. Când intri pe teren și îmbraci tricoul echipei campioane în fața propriilor suporteri trebuie să faci puțin mai mult dacă vrei să rămâi aici. Dacă nu, peste o lună vor pleca toți care nu au jucat bine, care nu au făcut față. Dacă nu faci față, ce cauți aici?

Prima repriză am dominat-o. De fapt, tot meciul l-am dominat, dar nu ne-am creat atâtea ocazii câte mi-aș fi dorit. Ei au fost foarte bine organizați, agresivi. Mă așteptam să avem mai multe ocazii. Singura ocazie mare a fost la bara lui Deac, dar la fazele fixe am fost penibili.

De obicei suntem buni, dar jucătorii care înscriu de obicei din faze fixe nu erau pe teren. Niciun alt jucător nu a făcut față la ce doream. Dacă ai 10 sau 15 faze fixe și nu ai nicio ocazie… le-am făcut degeaba în această dimineață”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și