Închide meniul

Ovidiu Popescu a fost prezentat oficial la noua echipă! Contract pe doi ani pentru fostul jucător al FCSB-ului

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2024, 13:39

Reclamă
Ovidiu Popescu a fost prezentat oficial la noua echipă! Contract pe doi ani pentru fostul jucător al FCSB-ului

Ovidiu Popescu a fost prezentat oficial la noua echipă!

Ovidiu Popescu, în tricoul FCSB / Profimedia Images

Ovidiu Popescu a fost prezentat oficial la noua echipă! Dorit iniţial de Sepsi, fostul jucător al „roş-albaştrilor” a fost „deturnat” de clujeni din drumul spre covăsneni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu a semnat cu U Cluj pe două sezoane, până în vara lui 2026. El s-a despărţit de FCSB după 8 ani petrecuţi la formaţia patronată de Gigi Becali.

Ovidiu Popescu a fost prezentat oficial la noua echipă! Contract pe doi ani pentru fostul jucător al FCSB-ului

Bun venit, Ovidiu Popescu!

FC Universitatea Cluj bifează al doilea transfer pentru sezonul 2024/2025. Campion al României în stagiunea recent încheiată cu FCSB, Ovidiu Popescu va îmbrăca tricoul echipei noastre pentru următorii doi ani.

#ToțiPentruU #Transfer #BunVenit #OvidiuPopescu”, a transmis U Cluj pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul!

Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB. Antrenorul „Şepcilor roşii” a dezvăluit unde vrea să îl folosească pe fostul jucător al „roş-albaştrilor”.

Sabău îl vede pe Ovidiu Popescu mijlocaş central. La FCSB, Ovidiu Popescu a jucat în apărare. Fostul jucător al FCSB-ului este cunoscut ca un fotbalist versatil, care poate evolua pe mai multe posturi.

Îl văd mijlocaș central, număr 6. Este un jucător care recuperează face pressing, este bun unu contra unu, are o capacitate mare de efort. Un câștig mare pentru noi. A fost mereu la echipe care se luptă la titlu, în play-off. Face față la presiune”, a declarat Neluţu Sabău pentru prosport.ro.

Reclamă

Neluţu Sabău ar fi fost convins să semneze cu U Cluj cu un salariu de 13.000 de euro lunar. În vârstă de 30 de ani, el a părăsit-o pe FCSB după 8 ani. Este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro.

Ovidiu Popescu a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant în care şi-a luat rămas-bun de la toţi cei de la FCSB. El a vorbit în mesajul de despărţire despre faptul că i s-a îndpelinit marele vis: să devină campion.

„Pentru asta le mulţumesc tuturor”

”După opt ani a ajuns momentul în care mă despart de familia Steaua (n.r. FCSB), opt ani în care aici a fost familia mea și pentru asta mulțumesc tuturor antrenorilor, staff-ului tehnic, conducerii și colegilor în special.

Plec după opt ani cu bune și cu rele, dar cu satisfacția cea mai mare că visul de a deveni campion mi s-a îndeplinit! Mândru ca sunt campion după 248 meciuri jucate în tricoul 23 roș-albaștru! Mulțumesc, FCSB, mulțumesc, suporterilor! Încep o nouă etapă cu o nouă provocare”, a fost mesajul emoţionant postat de Ovidiu Popescu.

Ovidiu Popescu a adunat 248 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 6 goluri, trecându-şi în cont şi 13 pase decisive.

Cum anunţa FCSB despărţirea de Ovidiu Popescu

FCSB anunţa, pe reţelele de socializare, despărţirea de Ovidiu Popescu, după 8 ani. Gigi Becali îl transfera în vara lui 2016 pe Ovidiu Popescu de la ACS Poli Timişoara, pentru 200.000 de euro.

„Ovidiu Popescu a ajuns la finalul contractului care îl lega de clubul nostru. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani ne părăsește după 8 sezoane, în care a adunat 248 de partide în toate competițiile, 6 goluri și 13 pase de gol.

De asemenea, acesta și-a trecut în palmares titlul de campion al României în acest sezon, respectiv Cupa României în 2020. Clubul nostru îi mulțumește pentru devotamentul arătat în toți acești ani și îi urează mult succes în continuare!”, transmitea FCSB, într-un comunicat postat pe reţelele sociale.

Ovidiu Popescu i-a părăsit pe „roş-albaştri” chiar după singurul sezon din cele 8 în care a reuşit să câştige campionatul cu echipa patronată de Gigi Becali. În afară de FCSB şi ACS Poli Timişoara, Ovidiu Popescu a mai evoluat în carieră pentru UTA Arad.

 

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și