Închide meniul

Ovidiu Popescu a marcat un gol senzațional în FCSB – Poli Iași. Execuție demnă de comparația cu Frank Lampard

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 22:46

Ovidiu Popescu a marcat un gol senzațional în FCSB – Poli Iași. Execuție demnă de comparația cu Frank Lampard

Ovidiu Popescu a marcat un gol senzațional în FCSB - Poli Iași

Ovidiu Popescu, în meciul cu Poli Iași / Captură Orange Sport

Ovidiu Popescu a marcat un gol senzațional în FCSB – Poli Iași. Mijlocașul vicecampioanei a deschis scorul în partida cu formația pregătită de Leo Grozavu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României  are un parcurs excelent în Liga 1, chiar dacă a fost eliminată din turul 3 preliminar al UEFA Conference League de către danezii de la Nordsjaelland. FCSB a câștigat toate partidele jucate până la meciul cu Poli Iași. în noul sezon al primului eșalon al fotbalului românesc.

Ovidiu Popescu a marcat un gol senzațional în FCSB – Poli Iași. Portarul moldovenilor nu a putut para șutul

În minutul 43 al meciului de pe Arena Națională, Ovidiu Popescu a deschis scorul printr-o execuție superbă. Fotbalistul pregătit de Elias Charalambous a trimis un șut în forță, de la marginea careului, care a intrat direct în poarta celor de la Poli Iași. Această execuție este cu adevărat demnă de comparația cu Frank Lampard, făcută în trecut de către patronul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali.

Totuși, bucuria celor de la FCSB ar fi putut fi oprită în minutul 45+3, atunci când jucătorii lui Poli Iași au marcat un gol care a fost anulat pe motiv de henț. Astfel, echipa pregătită de Elias Charalambous și de Mihai Pintilii a intrat la cabine cu avantaj minim pe tabelă.

Ovidiu Popescu a ajuns la FCSB în vara anului 2016, de la ACS Poli Timișoara, în schimbul sumei de 200.000 de euro. În perioada petrecută la formația „roș-albastră”, Popescu a jucat 219 meciuri și a marcat 5 goluri. De asemenea, a oferit și 12 pase decisive. În momentul de față este cotat la 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În cariera sa a jucat doar pentru 3 formații: UTA Arad, ACS Poli Timișoara și FCSB. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2017, atunci când valora suma de 1,3 milioane de euro.

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB. După ce s-a arătat nemulţumit de evoluţiile lui Vlad Chiricheş, patronul roş-albaştrilor insistă pentru semnătura unui fundaş central. Este vorba de Andre Duarte, fostul stopper al celor de la FC U Craiova 1948.

Andre Duarte s-a transferat în această vară la Reggiana, formaţie din Serie B. Acesta s-ar putea despărţi de echipă după doar o lună, după cum notează jurnaliştii din Peninsulă.

Reclamă 4 / 0/3

Andre Duarte a mai fost pe „radarul” celor de la FCSB şi la sfârşitul sezonului trecut, atunci când viitorul fundaşului la FC U Craiova 1948 era unul incert. Adrian Mititelu s-a împotrivit transferului stopper-ului la rivala roş-albastră, astfel că acesta a ajuns la Reggiana.

Însă, presa din Italia a anunţat că Andre Duarte a rămas în vizorul celor de la FCSB. Fundaşul s-ar putea despărţi de italieni, deşi a semnat cu echipa din Serie B în această vară un contract valabil pe două sezoane.

„Exact în urmă cu o lună, Reggiana anunţa sosirea fundaşul central Andre Duarte, născut în 1997.

Fotbalistul de naționalitate portugheză se eliberase de contractul cu Universitatea Craiova (n.r. FCU Craiova) unde adunase 45 de prezenţe în sezonul trecut, în diferite competiţii.

Astăzi, din informaţiile adunate de către jurnaliștii din redacţia noastră, clubul l-ar putea lăsa să plece. FCSB, fosta Steaua, insistă pentru fundaş”, au notat jurnaliştii de la tuttomercatorweb.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și