Închide meniul

Alertă în Gruia, înainte de CFR Cluj – U Cluj! Specialiştii SAS au ridicat un obiect de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 decembrie 2023, 15:35

Alertă în Gruia, înainte de CFR Cluj – U Cluj! Specialiştii SAS au ridicat un obiect de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Alertă în Gruia, înainte de CFR Cluj - U Cluj

Jucătorii lui CFR Cluj / Profimedia

Alertă în Gruia, înainte de CFR Cluj – U Cluj! Cu câteva ore înainte de fluierul de start al derby-ului oraşului, care va avea loc pe dr. Constantin Rădulescu şi care va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 19:45, s-a descoperit un dispozitiv pirotehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentanţii stadionului celor de la CFR Cluj au chemat poliţia, iar specialiştii SAS au ridicat obiectul respectiv. În cele din urmă, aceştia au constatat că era vorba despre o fumigenă de culoare vişinie, care permitea acţionarea de la distanţă.

Alertă în Gruia, înainte de CFR Cluj – U Cluj!

O fumigenă de culoare vişinie, care putea fi acţionată de la distanţă, a fost găsită, joi, în tribunele stadionului CFR Cluj, poliţiştii făcând cercetări pentru a identifica persoana care a amplasat-o acolo. Joi seară, pe acest stadion va avea loc meciul CFR Cluj – U Cluj.

”Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi de către reprezentantul stadionului CFR Cluj, despre faptul că în tribune a fost găsit un dispozitiv care pare a fi pirotehnic. Stadionul urma să fie verificat de specialiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, conform activităţilor organizate pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului, aceştia deplasându-se la locaţie, unde s-a constatat că respectivul dispozitiv era o fumigenă de culoare vişinie, care permitea acţionarea de la distanţă”, a transmis IPJ Cluj, potrivit news.ro.

Aceasta a fost ridicată de specialiştii SAS, iar în continuare sunt efectuate activităţi pentru identificarea persoanei responsabile de plasarea obiectului în acea zonă, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Reclamă

CFR Cluj – U Cluj LIVE TEXT (ora 19:45)

CFR Cluj are mare nevoie de victorie în derby-ul cu U Cluj. Echipa lui Andrea Mandorlini nu a mai câştigat de pe 30 octombrie, de la meciul cu Farul Constanţa. Formaţia din Gruia a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie, fiind la 10 puncte în spatele liderului FCSB.

De partea cealaltă, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a revenit cu picioarele pe pământ etapa trecută, când a pierdut meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi. „Şepcile roşii” veneau după patru victorii la rând (trei în Liga 1 şi una în Cupa României), serie începută în Giuleşti, când U Cluj a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2.

După primele 20 de meciuri din acest sezon, CFR şi U sunt despărţite de numai patru puncte. Echipa lui Mandorlini este pe locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce U Cluj se află pe locul 7, cu 29 de puncte, având şansa de a urca pe un loc de play-off dacă se va impune în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Echipe probabile în CFR Cluj – U Cluj

CFR Cluj: Sava – Ziv Morgan, M. Ilie, Kresic, Camora – Avounou, Tachtsidis, Cvek – Otele, Jurici, Krasniqi
Antrenor: Andrea Mandorlini

U Cluj: Iliev – Chipciu, Pițian, Mitrea, Vătăjelu – Simion, Doukoure – V. Gheorghe, I. Stoica, Cîmpanu – D. Popa
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și