Închide meniul

Pariul lui Mihai Stoica de la FCSB! Jucătorul în care MM are încredere maximă: „Va avea alte cifre!”

Viviana Moraru Publicat: 28 noiembrie 2023, 17:56

Reclamă
Pariul lui Mihai Stoica de la FCSB! Jucătorul în care MM are încredere maximă: „Va avea alte cifre!

Pariul lui Mihai Stoica de la FCSB

Mihai Stoica / Hepta

S-a aflat care este pariul lui Mihai Stoica de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor are încredere deplină în David Miculescu, jucător pe care l-a lăudat după prima repriză a derby-ului cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a fost titular în derby-ul cu Dinamo, câştigat de FCSB cu scorul de 1-0. Vârful transferat de la UTA la începutul sezonului trecut a fost schimbat la pauză cu Andrea Compagno.

Pariul lui Mihai Stoica de la FCSB

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui David Miculescu. MM a recunoscut că cifrele atacantului nu arată prea bine, însă susţine că acestea se pot îmbunătăţi cu o condiţie. Managerul general de la FCSB a declarat că Miculescu are nevoie de minute şi de asemenea, are nevoie să prindă mai multă încredere în propriile calităţi, pentru a se impune la formaţia roş-albastră.

„Cifrele n-arată bine, dar eu zic că dacă va fi folosit cu regularitate, va avea alte cifre. Dacă el capătă încredere în el… Acum a ieşit la pauză, pentru mine a făcut o primă repriză foarte bună”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

După derby-ul cu Dinamo, derby în care David Miculescu a fost titular, Gigi Becali a transmis clar că va aduce un atacant în pauza competiţională de iarnă. În acest context, şansele ca David Miculescu să prindă mai multe minute la FCSB scad considerabil.

Reclamă

„Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns primim. E din străinătate. Nu dau milioane. Până într-un milion. Am făcut ofertă de 800.000 de euro. E din străinătate. E din Africa, dar nu Africa de Sud. Joacă mai încoace… În țările mai albe„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

În acest sezon, David Miculescu a bifat 21 de meciuri pentru FCSB. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze două goluri şi să ofere un assist la formaţia vicecampioană. Atacantul a punctat în prima etapă a sezonului, în meciul cu FCU Craiova, şi a mai înscris în duelul din grupele Cupei României, cu Bihor.

Replica lui Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a criticat jocul echipei din derby-ul cu Dinamo

Replica lui Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a criticat jocul echipei din derby-ul cu Dinamo, nu a întârziat să apară. Patronul de la FCSB s-a arătat deranjat de maniera de joc a echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a spus că problemele au apărut în jocul echipei după ce s-a accidentat Vlad Chiricheş. Mihai Stoica îl consideră pe fundaş liderul care dă un echilibru echipei.

„Noi avem probleme, în primul rând, din cauza faptului că lipseşte Chiricheş. Puteţi să spuneţi că bat câmpii. Este extrem de important să ai un jucător care să-ţi dea echilibru, să fie lider”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi Vezi toate știrile
Citește și