Închide meniul

Patronul lui Adana a confirmat că îl vrea pe Arlind Ajeti de la CFR Cluj! A dezvăluit ce a vorbit cu jucătorul chiar pe teren

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2023, 20:22

Reclamă
Patronul lui Adana a confirmat că îl vrea pe Arlind Ajeti de la CFR Cluj! A dezvăluit ce a vorbit cu jucătorul chiar pe teren

Patronul lui Adana a confirmat că îl vrea pe Arlind Ajeti de la CFR Cluj!

Patronul lui Adana, Murat Sancak / Profimedia Images

Patronul lui Adana, Murat Sancak, a confirmat că îl vrea pe Arlind Ajeti de la CFR Cluj! Başcanul celor de la Adana a fost protagonistul unor imagini fabuloase, chiar pe teren, cu jucătorul lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au apărut pe Twitter imaginile cu Murat Sancak şi Arlind Ajeti, de după meciul Adana – CFR Cluj 2-1, patronul echipei turce a recunoscut că şi-l doreşte pe fundaşul central albanez.

Patronul lui Adana a confirmat că îl vrea pe Arlind Ajeti de la CFR Cluj

L-am întrebat pe Arlind Ajeti dacă vrea să vină la noi. Apoi l-am chemat pe Gokhan Gokturk (n.r. directorul sportiv al echipei) și i-am spus că îl luăm. Să vedem”, a declarat Murat Sancak, citat de fotomac.com.

Patronul lui Adana, Murat Sancak, a mers la finalul meciului cu CFR Cluj la fundaşul albanez al ardelenilor, Arlind Ajeti, şi i-a spus că vrea să îl cumpere. Arlind Ajeti are dublă cetăţenie, albaneză şi elveţiană. El s-a născut la Basel, echipă pentru care a şi evoluat în trecut.

Imaginile video cu cei doi au făcut furori pe Twitter. Site-ul ajansspor.com anunţa că Murat Sancak l-a chemat şi pe Gokhan Gokturk şi i l-a arătat pe fundaşul lui CFR Cluj. Sancak a insistat că vrea să îl achiziţioneze pe Ajeti.

Reclamă
Reclamă 4

Neluţu Varga a anunţat o ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru Bîrligea şi Yeboah!

Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că oficialii lui Adana Demirspor au făcut o ofertă pentru Daniel Bîrligea și pentru Emmanuel Yeboah. Neluțu Varga a dezvăluit că după eșecul din Turcia a purtat o discuție cu patronul celor de la Adana, care i-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru cei doi jucători.

„După meci am rămas la masă cu patronul, cu bașcanul lui Adana, care mi-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Bîrligea și Yeboah la pachet. Vom da răspunsul săptămâna viitoare.

Sunt doi jucători fantastici, care au făcut niște partide extraordinare, foarte tineri. Suma este o sumă corectă după părerea mea”, a spus Neluțu Varga, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Mogoş, dărâmat după Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1: „Suntem frustraţi şi dezamăgiţi! Mai bine luam 3-0!”

Vasile Mogoş a fost dărâmat după Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1. Mogoş a fost cel care a transformat penalty-ul din Turcia, însă Adana s-a calificat după ce a marcat în prelungirile partidei golul victoriei, deşi juca cu un om mai puţin.

Adana Demirspor a deschis scorul prin Akintola, în minutul 43. Ulterior, clujenii au restabilit egalitatea prin penalty-ul executat de Vasile Mogoş. Turcii au rămas şi în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gravillon. Clujenii însă au primit gol în prelungiri, după ce Ndiyae a marcat pentru Adana Demirspor.

Da, am arătat bine. Dacă merita cineva să treacă turul, eram noi. Suntem dezamăgiţi, frustraţi, mai bine luam 3-0 şi mergeam acasă. Acesta este fotbalul şi mergem înainte. Am stat vreo 10 minute să trag penalty-ul. Eu m-am gândit că sunt cu băieţii acasă şi că joc fotbal în momentul penalty-ului. Dacă asculţi toate fluierăturile, greşeşti. Eu am ascultat antrenorul şi dacă puteam să dau gol, am dat gol. Acum ne gândim toată echipa la campionat. Acesta este obiectivul nostru”, a spus Vasile Mogoş pentru canalul oficial de youtube de la CFR Cluj.

CFR Cluj a fost eliminată în turul doi preliminar din Conference League

CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, scor 1-2, de către Adana Demirspor, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League şi a fost eliminată din cupele europene.

Turcii au dominat startul meciului de pe Yeni Adana Stadium, dar clujenii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize: bară a lui Bîrligea, cu o lovitură de cap, în minutul 17. Acelaşi Bîrligea a şutat pe lângă poartă, din poziţie bună, în minutul 28, iar gazdele au deschis scorul în minutul 43, când a înscris David Akintola.

În partea secundă, în minutul 62, arbitrul belgian Nathan Verboomen a acordat penalti pentru CFR şi l-a eliminat pe francezul Gravillon după ce l-a faultat pe Bîrligea în careu. Publicul a protestat, iar fanii au început să arunce cu obiecte pe teren, apoi jucătorii celor două echipe s-au încăierat în jurul punctului de la 11 metri din careul Adanei şi arbitrul a fost  nevoit să împartă cartonaşe galbene şi să ceară celor doi căpitani de echipă să-şi stăpânească jucătorii. Vasile Mogoş a executat tare şi a marcat în minutul 68 din penalti, aducând egalarea. Adana a marcat golul victoriei şi al calificării în minutul 90+4, prin Cherif Ndiaye, care a rămas singur cu portarul Sava. Adana Demirspor s-a impus cu 2-1 şi CFR Cluj este eliminată din cupele europene.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:44

Echipa lui George Puşcaş, Bari, rămâne în Serie B! Victorie clară în returul barajului cu Ternana

23:33

LIVE VIDEOSuedia – Finlanda și SUA – Cehia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Rezultatele din sferturile Campionatului Mondial de hochei

23:16

„Mai mult decât frați!” Hristo Stoichkov, mesaj fabulos despre relația cu Gică Hagi și Gică Popescu!

23:15

Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

22:41

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

22:34

„Miculescu e cel mai bun!” Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB!

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 5 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și