Închide meniul

„Vă simţiţi postul ameninţat?” Răspunsul lui Liviu Ciobotariu, după ce Sepsi a ajuns la şase înfrângeri consecutive în Liga 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 22:43

„Vă simţiţi postul ameninţat? Răspunsul lui Liviu Ciobotariu, după ce Sepsi a ajuns la şase înfrângeri consecutive în Liga 1

Liviu Ciobotariu a dat răspunsul, după ce Sepsi a ajuns la şase înfrângeri consecutive în Liga 1

Liviu Ciobotariu / Captură AntenaSport

Liviu Ciobotariu a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă îşi simte postul ameninţat, ca urmare a faptului că Sepsi a ajuns la şase înfrângeri consecutive în Liga 1. Antrenorul covăsnenilor a declarat că este normal ca tehnicienii să fie traşi la răspundere, în momentul în care echipa nu are rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a fost învinsă de Poli Iaşi, într-un meci restant din Liga 1. Covăsnenii au pierdut cu 1-0, după ce au avut un penalty ratat şi un gol anulat cu ajutorul arbitrajului video.

„Vă simţiţi postul ameninţat?” Liviu Ciobotariu a dat răspunsul, după ce Sepsi a ajuns la şase înfrângeri consecutive în Liga 1

Liviu Ciobotariu a declarat că Sepsi traversează o perioadă nefastă, însă are încreere în jucătorii săi. Acesta s-a plâns şi de arbitrajul din partida cu Poli Iaşi, amintind de faza controversată din finalul meciului, atunci când Andrei Chivulete a fost chemat să revadă faza golului marcat de covăsneni.

Ciobotariu a oferit declaraţii şi despre viitorul său pe banca celor de la Sepsi, mărturisind că înţelege frustrarea tuturor celor de la echipă.

„Ca şi situaţie, e cea mai neagră din istoria clubului. Nu s-au mai trăit astfel de momente. O situaţie dificilă, delicată. Trăim într-un vis urât şi nu putem să ne trezim. Ca joc, ca exprimare, nu am arătat rău. Mult mai bine faţă de meciurile anterioare, am avut situaţii bune de a marca, am avut ocazii din 2-3 metri şi nu am marcat.

Reclamă

Presiunea e mare, apasă pe umerii noştri. Au fost multe momente de joc pe care nu le-am înţeles. Arbitrii ştiu mai bine, avem şi VAR, dar maniera nu mi s-a părut corectă. La orice fază, la mijlocul terenului au fost faulturi date anapoda. La ultima fază, n-am înţeles nimic. La faza golului încasat, fault pentru noi, lasă avantaj şi după primim gol.

Multe decizii pe care nu le-am înţeles. Poli Iaşi a jucat cu atitudine, nu vreau să găsesc scuze, dar unele lucruri nu sunt ok. Din VAR nu se poate lua o decizie, după ia centralul decizia. De ce mai avem VAR? Cel de acolo nu poate lua o decizie şi cheamă centralul. Nu înţeleg, de ce mai eşti acolo.

(N.r. Vă simţiti postul ameninţat) Orice antrenor în momentul în care n-are rezultate are postul în pericol. Conducerea se gândeşte să te înlocuiască dacă nu ai rezultate sau să aducă pe altcineva. Fac tot ce e posibil să duc echipa unde-i e locul. Am avut un început bun, dar acum nu ne iese nimic. Antrenorul plăteşte nota de plată, chiar acă echipa are un randament mai bun faţă de meciurile trecute. E clar că atunci când nu câştigi, antrenorul e tras la răspundere. Azi nu meritam să pierdem”, a declarat Liviu Ciobotariu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Matei: „Trebuie să ne ridicăm!”

Cosmin Matei şi-a găsit cu greu cuvintele, după a şasea înfrângere consecutivă suferită de Sepsi, în Liga 1. Acesta speră însă ca echipa să se redreseze la meciul cu Botoşani, meci care se va desfăşura luni, tot în campionat.

„E urâtă situaţia. Din păcate, nu am fost inspirat. Îmi pare rău, fac parte din fotbal şi astfel de momente. Mergem mai departe, credem în noi, dar e greu după şase înfrângeri. Trebuie să fim tari, să arătăm caracter şi să ne ridicăm.

Când lucrurile nu merg bine şi nu se leagă nimic se mai întâmplă şi faze din acestea. Încercăm să depăşim, am avut o săptămână să pregătim meciul, toţi am fost conectaţi la antrenamente. Ne-am dorit mult în această seară, dar nu ne-a ieşit. Poate dacă înscriam la acel penalty, lucrurile era diferite şi vorbeam altfel acum.

Este o serie pe care nu ne-am imaginat-o niciodată. Am avut un început bun de sezon, nu ne-am aşteptat la o astfel de răsturnare de situaţie. Avem meci cu Botoşani şi avem şansa să redresăm situaţia puţin”, a declarat Cosmin Matei, conform digisport.ro.

Poli Iaşi – Sepsi 1-0

Poli Iaşi a învins-o, pe teren propriu, scor 1-0, pe Sepsi, într-un meci restanţă din etapa a şaptea a Ligii 1. Covăsnenii au ratat un penalty şi au avut un gol anulat de VAR.

Meciul de la Iaşi a început cu un penalty acordat de arbitrul Chivulete pentru oaspeţi, dar Cosmin Matei a trimis în bară lovitura de pedeapsă, în minutul 4, şi scorul a rămas alb.
Jucătorii lui Leo Grozavu au reuşit să deschidă scorul în startul reprizei secunde, prin Luis Phelipe, în minutul 48, care a înscris din pasa lui Marchioni. Sepsi a marcat în minutul 81, prin Debeljuh, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR, care a durat aproape cinci minute. Victoria a revenit ieşenilor, care s-au impus cu 1-0.

Cu acest succes Poli Iaşi este pe locul 10, cu 14 puncte, în timp ce Sepsi a ajuns la a şasea înfrângere consecutivă şi ocupă locul 12, cu 12 puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și