Închide meniul

Patru noi jucători în lotul Universităţii Craiova! Mirel Rădoi a apelat la o soluţie de criză

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 20:16

Patru noi jucători în lotul Universităţii Craiova! Mirel Rădoi a apelat la o soluţie de criză

Un nou pas greşit făcut de Al-Tai în Arabia Saudită, echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Mirel Rădoi, soluţie de criză
  • La ce jucători a apelat antrenorul Universităţii Craiova

Mirel Rădoi a apelat la o soluţie de criză, după ce lotul Universităţii Craiova este puternic afectat în această perioadă. Antrenorul oltenilor a chemat de la echipa secundă patru jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea partidei din ultima etapă de Liga 1, Mirel Rădoi i-a scos din lot pe Andrei Ivan, Sergiu Hanca, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă. Dacă pe primul l-a reprimit în lot, aceeaşi decizie nu a fost luată şi pentru ceilalţi trei, şi în astfel de condiţii tehnicianul a ajuns să apeleze la jucători tineri, fără experienţă.

Patru jucători noi în lotul Universităţii Craiova! Mirel Rădoi a apelat la o soluţie de criză

Mirel Rădoi i-a chemat în lotul primei echipe a Universităţii Craiova pe Marian Danciu şi Denis Benga, jucători care au evoluat în partida din Cupa României, contra Ocnei Mureş. Totodată, fostul selecţioner a mai apelat la serviciile tinerilor Alexandru Melniciuc şi Eduard Domnu, anunţă Prosport.

Reclamă

Pe lângă jucătorii excluşi din lot, Mirel Rădoi se confruntă cu o criză de efectiv, cauzată de mai multe motive. Accidentările, precum şi jocurile echipelor naţionale, pot fi explicaţia pentru care Rădoi are în prezent un lot decimat în Bănie.

Andrei Ivan, deşi a fost reprimit în lot de către Mirel Rădoi, este accidentat, la fel ca şi Nicuşor Bancu. Fundaşul, care a ratat şi prezenţa la echipa naţională, a fost operat de curând şi este de aşteptat să nu revină prea curând la antrenamente.

Reclamă

La loturile naţionale, Universitatea Craiova a trimis mai mulţi jucători. Bogdan Vătăjelu l-a înlocuit la naţională pe Nicuşor Bancu, iar la U21 au fost convocaţi Jovan Markovic (care face parte din lista celor „pedepsiţi” înaintea duelului cu Rapid), precum şi Vladimir Screciu şi Ştefan Baiaram.

Mirel Rădoi a cedat în disputa cu Andrei Ivan. Decizia luată de antrenorul Universităţii Craiova

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a cedat în disputa pe care o are cu Andrei Ivan. Tehnicianul oltenilor a luat decizia de a-l reprimi în lotul oltenilor pe atacantul de 25 de ani.

După ce a fost „certat” public de către Sorin Cârțu pentru decizia mult prea drastică adoptată, Mirel Rădoi s-a răzgândit în privința lui Andrei Ivan, și l-a reprimit în lotul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, internaționalul român nu se antrenează sub comanda fostului selecționer deocamdată, fiind accidentat, anunță Prosport.

Andrei Ivan a fost singurul jucător reprimit în lot de către Mirel Rădoi, ceilalți trei, anume Hanca, Vînă și Markovic, sunt în continuare „pedepsiți”, conform aceleiași surse menționate mai sus.

Mirel Rădoi a fost inițial extrem de nemulțumit de faptul că Andrei Ivan simulează pe parcursul partidelor: „Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare”, au fost declarațiile lui Mirel Rădoi, de la finalul ultimei runde, conform digisport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”