Închide meniul

Mirel Rădoi a cedat în disputa cu Andrei Ivan. Decizia luată de antrenorul Universităţii Craiova

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 15:47

Reclamă
Mirel Rădoi a cedat în disputa cu Andrei Ivan. Decizia luată de antrenorul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru a dezăluit ce mesaj i-a transmis Andrei Ivan, după penalty-ul ratat cu FCSB

Andrei Ivan, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a cedat în disputa pe care o are cu Andrei Ivan. Tehnicianul oltenilor a luat decizia de a-l reprimi în lotul oltenilor pe atacantul de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea partidei din ultima rundă, cu Rapid, Mirel Rădoi a luat decizia drastică de a exclude din lotul Universității Craiova patru jucători cu nume. Pe lângă Andrei Ivan, și Sergiu Hanca, Jovan Markovic și Ionuț Vînă au fost taxați de tehnicianul din Bănie.

Mirel Rădoi a cedat în disputa cu Andrei Ivan

După ce a fost „certat” public de către Sorin Cârțu pentru decizia mult prea drastică adoptată, Mirel Rădoi s-a răzgândit în privința lui Andrei Ivan, și l-a reprimit în lotul oltenilor.

Cu toate acestea, internaționalul român nu se antrenează sub comanda fostului selecționer deocamdată, fiind accidentat, anunță Prosport.

Andrei Ivan a fost singurul jucător reprimit în lot de către Mirel Rădoi, ceilalți trei, anume Hanca, Vînă și Markovic, sunt în continuare „pedepsiți”, conform aceleiași surse menționate mai sus.

Reclamă

Mirel Rădoi a fost inițial extrem de nemulțumit de faptul că Andrei Ivan simulează pe parcursul partidelor: „Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare”, au fost declarațiile lui Mirel Rădoi, de la finalul ultimei runde, conform digisport.ro.

Mihai Rotaru a anunţat ce se va întâmpla cu Andrei Ivan

Patronul Universităţii Craiova l-a sfătuit pe Ivan să respecte decizia luată de Rădoi şi să aştepte momentul în care va fi chemat înapoi la prima echipă. Rotaru anunţă că nu se pune problema ca internaţionalul român să plece în această vară de la Craiova, mai ales că tocmai şi-a prelungit cu cinci ani contractul.

Mihai Rotaru asigură că nu se va băga peste antrenor pentru a-l readuce în lot pe Andrei Ivan.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu pot să spun eu dacă Andrei Ivan va mai simula. E treaba staff-ului tehnic. Nu încurajăm așa ceva, am spus de zeci de ori. Noi vrem să fim bărbați. Practicăm un joc bărbătesc. Tu trebuie să arăți că ești puternic, un atlet și nu ai nevoie de ajutor. Andrei Ivan e un jucător matur, care anul trecut a fost în primii 3 din campionatul României, a fost alături de Bancu cel mai bun jucător al Craiovei.

Noi trebuie să îl sprijinim, dar fără să îl protejăm sau să-l ținem în puf. Cei cu care am plecat la drum trebuie sprijiniți. Nu de mine, de către club. Acum are o problemă, trebuie să respecte decizia antrenorului, să vadă unde a greșit și să devină mult mai puternic.

I s-a prelungit contractul lui Ivan cu cinci ani acum două sau trei săptămâni. Așteptăm această perioadă ca să anunțăm. Din păcate, au venit aceste evenimente și n-am mai făcut public decât ieri, pe surse. Andrei Ivan așa a spus: ‘Nu contează, o viață pentru Știința. E clubul care m-a format, la care am venit la 15 ani și 9 luni. Aici m-am dezvoltat, aici m-am însurat, aici am copil. E echipa mea’„, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și