Închide meniul

Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 martie 2024, 18:09

Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!

Patru transferuri cerute la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Raul Rusescu a cerut patru transferuri la FCSB. Fostul atacant consideră că roş-albaştrii au nevoie de întăriri, mai ales în compartimentul defensiv. Acesta a precizat că acest fapt se poate schimba, în funcţie de ce jucători vor pleca de la echipă, în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider detaşat în Liga 1, având şapte puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Universitatea Craiova.

Patru transferuri cerute la FCSB

Raul Rusescu a declarat că ar transfera un fundaş stânga, unul dreapta şi unul central la FCSB, şi pe lângă aceştia, şi un mijlocaş ofensiv central. Fostul atacant a subliniat că există jucători cheie în echipa roş-albaştrilor, numindu-i pe Florinel Coman, Darius Olaru sau Adrian Şut, iar dacă vor exista transferuri, jucătorii aduşi trebuie să fie peste valoarea celor actuali.

Rusescu a subliniat însă că Gigi Becali îşi poate dori alte lucruri, deoarece îşi schimbă strategia de la o zi la alta. Fostul internaţional a mai mărturisit însă că FCSB are deja un lot extrem de puternic.

„La momentul actual, aș transfera un fundaș dreapta, un fundaș central, un fundaș stânga și un mijlocaș ofensiv central. Apoi, trebuie să vedem ce jucători pleacă. Există puncte fixe în echipă: Târnovanu, Șut, Olaru, Coman, Radunovic, Chiricheș. Important e cum vezi lucrurile și ce strategie îți dorești să ai.

Reclamă

În final, intervine și domnul Becali, care se poate suci de la o zi la alta. Azi spune că nu vrea să facă transferuri, iar mâine își dorește pe cineva. Dacă ar veni un jucător, trebuie să fie peste ce există acum. FCSB are deja un lot foarte bun și sunt convins că vor exista și întăriri”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

FCSB ar putea rămâne fără 6 jucători la vară! Cine sunt fotbaliştii traşi pe linie moartă de Gigi Becali

FCSB ar putea rămâne fără 6 jucători la vară! Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Valentin Crețu și Ionuț Panțîru îşi termină contractele, iar „roş-albaştrii” ar putea să nu le prelungească înţelegerile.

Andrei Vlad a fost rezervă în ultima perioadă la FCSB, titularul de drept fiind Ştefan Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Popescu a jucat titular în ultimul meci al FCSB-ului, 2-1 cu Sepsi, dar a fost schimbat la pauză cu Valentin Creţu.

Creţu a părut varianta de avarie la FCSB în ultima perioadă. Panţîru a lipsit o perioadă lungă de pe gazon după o accidentare gravă, iar de la revenire a prins puţine minute.

În afară de cei 4, potrivit gsp.ro, şi Vlad Chiricheş şi Risto Radunovic ar putea pleca la vară.

Radunovic a transmis clar că vrea să plece, iar Gigi Becali a anunţat că îi va da drumul în cazul unei oferte în următorul mercato. În ceea ce îl priveşte pe Vlad Chiricheş, el s-a refăcut după o accidentare lungă, dar încă nu a fost trimis pe teren de Elias Charalambous.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și