Închide meniul

Paul Papp, un car de nervi după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0: ”Mi s-a pus o etichetă și arbitrii, hop, scot galbenul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 10:11

Paul Papp, un car de nervi după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0: ”Mi s-a pus o etichetă și arbitrii, hop, scot galbenul!”

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul

Paul Papp, într-un meci disputat de Universitatea Craiova / Hepta

Paul Papp a fost un car de nervi după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0. Fundașul de 32 de ani se simte ”vânat” după ce a încasat un nou cartonaș galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp a avut un început de coșmar de sezon. Fundașul este ferm convins că i s-a pus o ”etichetă”, iar arbitrii îi acordă extrem de ușor cartonașe.

Paul Papp, un car de nervi după FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0

„Cred că nu a mers nimic. Din păcate, am jucat anost, fără personalitate. Nu cred că am avut o ocazie clară de gol. Fără atitudine, asta mi s-a părut, viteza a doua, nu am schimbat deloc ritmul și asta ne-a făcut să pierdem cele trei puncte. Sper să fie un duș rece, să ne revenim și să batem Farul.

Am fost apatici azi, nu pot să dau eu explicații, cred că le vom căuta în interiorul grupului. Cred că toată echipa a jucat slab, nu are rost să scoatem în evidență unele greșeli, pentru că suntem o echipă și toți tragem la echipa asta. Urmează o serie de foc, o să analizăm ce nu a mers bine azi și sperăm să reparăm în meciurile viitoare.

Am luat un galben, nu știu, cred că mi-a dat un galben foarte ușor. După, au avut loc niște dueluri cu tălpi, cu alea, și nu a dat cartonașe. Ușor, foarte ușor, și la primul galben. Asta e. Cu toate că se vorbește că sunt un jucător dur, mi s-a pus o etichetă, că dau cu cotul, că fac alea… Arbitrii, hop, scot galbenul”, a declarat Paul Papp la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Helmut Duckadam crede că Paul Papp va fi dat afară de la Universitatea Craiova

Helmut Duckadam crede că Paul Papp va fi dat afară de la Universitatea Craiova. Paul Papp a văzut cartonaşul roşu după ce şi-a lovit un adversar pe tunelul dinspre vestiare, la finalul partidei cu Hapoel Beer – Sheva.

Duckadam crede că Paul Papp va fi dat afară de la Universitatea Craiova, mai ales că jucătorul a fost criticat de Mirel Rădoi după gestul golănesc făcut.

”Un jucător care are o anumită vârstă, experienţă nu mai vorbim, să faci un asemenea gest… Îi va afecta viitorul carierei lui. Cei de la Craiova nu-l vor ierta.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil că acelaşi lucru se va întâmpla la Craiova, nu mă pun în situatia lor. Se pare că acest lucru se va întâmpla (n.r. – Craiova va renunţa la Paul Papp).

Da, şi el a avut şanse pentru că ţinem minte acea partidă cu Partizan Belgrad, când am pierdut calificarea în grupele Champions League şi tot Rădoi era antrenor”, a declarat Duckadam pentru orangesport.ro.  

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și