Închide meniul

Helmut Duckadam crede că Paul Papp va fi dat afară de la Universitatea Craiova: „Tot Rădoi era antrenor! Nu îl vor ierta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 15:22

Helmut Duckadam crede că Paul Papp va fi dat afară de la Universitatea Craiova: „Tot Rădoi era antrenor! Nu îl vor ierta!

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam crede că Paul Papp va fi dat afară de la Universitatea Craiova. Paul Papp a văzut cartonaşul roşu după ce şi-a lovit un adversar pe tunelul dinspre vestiare, la finalul partidei cu Hapoel Beer – Sheva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam crede că Paul Papp va fi dat afară de la Universitatea Craiova, mai ales că jucătorul a fost criticat de Mirel Rădoi după gestul golănesc făcut.

Helmut Duckadam crede că Paul Papp va fi dat afară de la Universitatea Craiova

”Un jucător care are o anumită vârstă, experienţă nu mai vorbim, să faci un asemenea gest… Îi va afecta viitorul carierei lui. Cei de la Craiova nu-l vor ierta.

Probabil că acelaşi lucru se va întâmpla la Craiova, nu mă pun în situatia lor. Se pare că acest lucru se va întâmpla (n.r. – Craiova va renunţa la Paul Papp).

Da, şi el a avut şanse pentru că ţinem minte acea partidă cu Partizan Belgrad, când am pierdut calificarea în grupele Champions League şi tot Rădoi era antrenor”, a declarat Duckadam pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi, înfuriat la maximum de gestul lui Paul Papp

Mirel Rădoi a fost înfuriat la maximum de gestul lui Paul Papp din meciul Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League.

„Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10. A trebuit să renunțăm la Elvir ca să putem să-l avem pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile cu viteza lui Ivan. I-am spus lui Elvir că îmi pare rău, dar trebuie să iau acestă decizie pentru echipă.

Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții.

Reclamă 4 / 0/3

Va trebui să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve, dacă nu titular”, a spus Mirel Rădoi, potrivit Digisport.

Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp după ce și-a lovit adversarul

Președintele oltenilor n-a avut milă de Papp și l-a criticat în termeni extrem de duri. Cârțu nu s-a putut abține după ce Paul Papp a fost eliminat la finalul primei reprize, după ce a lovit un adversar pe tunelul către vestiare.

Stau în primă repriză să văd și cu neșansă nu avem minim 2 goluri la pauză. După incalificabilul gest al lui Papp stau să tremur, că așa vrea Papp, să stau cu inima în gât! Am dominat adversarul și te apuci să faci ca Rambo pe culoar!? Băi, ai 33 de ani, băi, băiatule! Ești cu familia acasă, e posibil să lovești un adversar?

Da, a lovit un adversar, că l-a împins, că nu știu ce. I-a dat ăluia ca lumea. El e bătăuș, sunt orgolii de-astea personale, individuale. Câte puncte s-au pierdut anul trecut pe greșelile lui Papp… am pretenții de la tine, să fii cel care coordonează defensiva.

D-aia ai jucat în străinătate. Tu ce faci, mă? E posibil așa ceva? De 9 ani așteptăm așa ceva, să avem posibilitatea să jucăm, să avem o imagine internațională și tu ce faci? Cum e posibil? Am făcut atâtea apeluri la ei prin intermediul lui Mirel”, a „tunat” Sorin Cârțu, pentru Digisport.

Paul Papp are şanse mici de a mai juca în tricoul Universităţii Craiova. Mirel Rădoi i-a găsit deja înlocuitor şi este pe punctul de a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi, Bogdan Mitrea.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și