Închide meniul
UPDATE

Răsturnare de situație în cazul transferului lui Paulo Vinicius la FC Botoșani! Anunțul de ultimă oră

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 10:20 / Actualizat: 31 august 2022, 11:44

Răsturnare de situație în cazul transferului lui Paulo Vinicius la FC Botoșani! Anunțul de ultimă oră

Paulo Vinicius a bătut palma cu FC Botoșani

Paulo Vinicius, în tricoul lui FCSB / Profimedia

  • Paulo Vinicius nu semnează cu FC Botoșani!
  • Anunțul de ultimă oră făcut de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a negat zvonul conform căruia Paulo Vinicius s-ar fi înțeles cu FC Botoșani. Patronul clubului din Moldova a dezvăluit că nu se pune problema unui astfel de transfer și chiar a glumit pe subiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime a făcut referire la vârsta înaintată a lui Vinicius. Fundașul brazilian a împlinit 38 de ani și se află pe final de carieră.

Paulo Vinicius nu semnează cu FC Botoșani! Anunțul de ultimă oră făcut de Valeriu Iftime

„Ce Vinicius, domne? Nu știu. Așa ca o glumă, noi nu suntem Casa de Pensii Europeană. Nu-i adevărat, nu știu. Pe Vinicius de la Real Madrid l-aș lua. Nu, n-are nicio treabă Vinicius. Eu am îl am pe Vinicius al meu, pe Șeroni”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Știrea inițială

Reclamă

Paulo Vinicius continuă în Liga 1. Fundașul brazilian, în vârstă de 38 de ani, a bătut palma cu FC Botoșani, anunță digisport.ro. Vinicius era liber de contract după ce s-a despărțit de FCSB în această vară, la finalul sezonului 2021/2022.

Ajuns la o vârstă înaintată, Vinicius se gândea serios la retragere, însă în cele din urmă a decis să mai joace un sezon.

Conform sursei citate, brazilianul s-a înțeles cu FC Botoșani și va semna un contract valabil pe un an cu clubul patronat de Valeriu Iftime.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi cea de-a 3-a experiență în Liga 1 pentru Paulo Vinicius, după cele de la CFR Cluj și FCSB. În tricoul campioanei României, brazilianul a adunat 139 de apariții, în perioada 2017-2021. Ulterior, fundașul de 38 de ani a îmbrăcat și tricoul FCSB-ului, în sezonul precedent, bifând 25 de meciuri.

Paulo Vinicius a cucerit 4 titluri de campion al României alături de CFR Cluj, precum și două Supercupe.

Anapolis, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga, Operario, Boavista și Apollon Limassol sunt celelalte formații pentru care a mai evoluat brazilianul de-a lungul carierei.

Cotat la 500.000 de euro de transfermarkt.com, Vinicius s-a aflat în negocieri și cu Petrolul Ploiești, promovată în Liga 1 la finalul stagiunii precedente. În cele din urmă, discuțiile nu s-au materializat, iar brazilianul va ajunge la FC Botoșani.

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Kevin Boli de la FC Botoșani

Valeriu Iftime continuă să facă furori pe piața transferurilor din România, atât când vine vorba de achiziții, cât și de vânzări de jucători. Patronul lui FC Botoșani este pe cale să mai vândă un jucător la FCSB. Gigi Becali se află pe urmele lui Kevin Boli, fundașul adus în această vară la formația moldoveană.

Patronul roş-albaştrilor i-a promis lui Nicolae Dică încă un fundaş, iar jucătorul de 31 de ani este alesul. Transferul lui Boli la FCSB prinde acum și mai mult contur după anunțul că Iftime s-a înțeles cu Vinicius, considerat un înlocuitor pe măsură în centrul apărării.

CFR Cluj l-ar vrea şi ea pe Kevin Boli, iar pretul setat de Valeriu Iftime ar fi de 350.000 de euro. Gigi ar fi oferit doar 100.000 de euro, dar acum e convins să insiste: „Nu ştiu nimic. Acum o să văd”, a spus Gigi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

De cealaltă parte, prietenul Iftime neagă negocierile cu FCSB şi CFR pentru Boli.

„Eu nu știu nimic! Vă zic sincer că nu am discutat cu nimeni, nu m-a sunat nimeni. Acum aud de la dumneavoastră. Eu nu am primit nimic, iar cei de la club mă anunțau dacă era ceva”, a spus Iftime, citat de prosport.ro.

„Pe Boli îl știți, a jucat mult timp în România, la Viitorul, la CFR. Este un jucător interesant pentru noi, vom vedea”, spunea şi Nicolae Dică, după meciul cu Hermannstadt, încheiat la egalitate, 2-2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”