Închide meniul

Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB! Rupe contractul chiar azi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 august 2022, 11:22

Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB! Rupe contractul chiar azi

Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Pavol Safranko este transferul de grupele Conference League la FCSB. Atacantul de 27 de ani ar putea fi legitimat şi folosit chiar în returul cu Viking Stavanger, din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, fostul jucător al lui Sepsi îşi va rezilia azi contractul cu Mamelodi Sundowns, după un an în care a jucat în Africa de Sud, unde, în sezonul trecut a marcat 5 goluri în 16 meciuri.

Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB

Jucătorul care a mai trecut pe la Podbrezova, Dunajska Streda, Aalborg și Dundee United ar putea fi legitimat la FCSB şi trecut pe lista UEFA pentru play-off-ul Conference League.

Cel mai probabil, el va putea juca în returul cu Viking Stavanger, ce se va disputa pe 25 august. Acela va fi cel mai important meci al începutului de sezon, calificarea în grupele Conference League aducându-i lui Gigi Becali cel puţin 7 milioane de euro.

Pavol Safranko a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, Safranko joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

Reclamă

„Poate o să iau astăzi jucători, ca să completez lotul și să fac a doua echipă. O să riscăm acum, mai am două meciuri în play-off, și o să jucăm cu formația cea mai bună.

Riscăm câteva puncte în campionat și odihnim jucătorii buni acolo. După ce ne calificăm în grupe, gata, joacă titularii în campionat și rezervele în cupele europene. Ce iau acum iau să joace în cupele europene. Da, e și Safranko o țintă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro, cu câteva zile în urmă.

Ce a spus Nicolae Dică despre transferuri

Nicolae Dică a vorbit despre cele două transferuri anunţate de Mihai Stoica. Dică speră ca aceştia să fie transferaţi în timp util pentru a putea fi trecuţi pe lista UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB se va lupta cu norvegienii de la Viking pentru un loc în grupele Conference League. Antrenorul FCSB mai vrea transferuri pentru a îndeplini primul obiectiv major impus de Gigi Becali.

”Vrem să mai aducem. Mai vin, sperăm. E vorba despre doi jucători. Ar fi important să putem să-i aducem ca să-i punem pe lista pentru play-off”, a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă de după FCSB – Dunajska Streda 1-0.

Recomandări
  • Pavol Safranko îşi reziliază azi contractul cu Mamelodi Sundowns
  • Atacantul de 27 de ani a marcat 5 goluri în sezonul trecut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și