Închide meniul

Pe cine acuză Mihai Stoica, după ce sistemul VAR a cedat la meciul dintre FCSB şi U Cluj: „Arbitrul nu are nicio vină”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 20:50

Pe cine acuză Mihai Stoica, după ce sistemul VAR a cedat la meciul dintre FCSB şi U Cluj: „Arbitrul nu are nicio vină

Hepta

  • Mihai Stoica, acuze după ce sistemul VAR a cedat pe Arena Naţională
  • FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, după un meci încărcat de faze controversate

Mihai Stoica a acuzat Primăria Capitalei, şi în special pe Nicuşor Dan, după ce sistemul VAR a cedat la meciul dintre FCSB şi U Cluj, de pe Arena Naţională, din prima etapă a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi U Cluj s-au duelat în debutul sezonului de Superliga. Meciul a fost încărcat de faze controversate, şi de momente în care a fost necesară intervenţia arbitrajului video.

Acuzele lui Mihai Stoica, după ce sistemul VAR a cedat la FCSB – U Cluj

Mihai Stoica a avut o reacţie dură la adresa conducerii Primăriei Capitalei, după ce arbitrajul video nu a funţionat la partida de pe Arena Naţională. Cel vizat de managerul FCSB-ului a fost Nicuşor Dan, primarul general al Bucureştiului.

Reclamă

La penalty nu au putut să îl cheme pe Barbu să îi arate faza, pentru că nu funcţiona, graţie excepţionalului management al Primăriei Bucureşti, cablul optic pe care tocmai se lăuda primarul că l-a făcut. Primarul fan festivaluri…

Oficialii VAR nu au nicio vină, arbitrul nu are nicio vină. Arbitrii vedeau în car, dar ar fi trebuie să îi cheme pe Barbu să îi arate”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la FCSB – U Cluj 1-1

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la meciul dintre FCSB și U Cluj, din prima etapă a Superligii. Aceasta este explicația pentru greșelile incredibile din partida încheiată la egalitate, 1-1.

Din informațiile Antena Sport, din cauza problemelor cu semnalul, centralul Marian Barbu nu a putut vedea fazele video, el neajungând niciodată pe parcursul partidei să observe problemele de arbitraj.

Acestuia i s-a transmis în cască de către arbitrii din camera VAR ce s-a întâmplat la fazele cele mai tari, iar acesta a fost nevoit să meargă pe mâna colegilor săi, fără să vadă imaginile.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 40, au apărut cele mai mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

Mihai Stoica l-a „taxat” pe Florin Tănase

MM Stoica nu îi înţelege declaraţiile lui Florin Tănase, după partida cu U Cluj. Managerul general al FCSB îi reproşează căpitanului echipei că a spus lucuri fără sens.

„Nu are nicio noimă ce spune Tănase. Dacă discuția asta era după 10 etape, cu jucători accidentați, înțelegeam. Cum să vorbești de lot la prima etapă? Ce copii avem? A jucat Musi, a jucat Tănasă? Nu are absolut nicio noimă ce spune! Poate să simte orice, dar nu are sens.

O să îi explic mâine că tot ce a spus nu are niciun sens. Nu de asta am făcut noi 1-1 cu U Cluj, că am avea mulți copii în lot. Atât m-a deranjat, că nu are sens. El e un băiat foarte deștept, dar a spus lucruri fără sens”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

Totodată, Mihai Stoica este nemulţumit de evoluţia lui Florin Tănase, evidenţiind faptul că fundaşii centrali, Joyskim Dawa şi Denis Haruţ au alergat mai mult decât golgheterul echipei din sezoanele trecute.

„Nu am pasat? De ce nu am pasat, Tase? Nu am pasat că ai ținut mingea, că nu ai alergat. La noi, pe Catapult, în afară de Olaru, care e primul mereu la distanță parcursă, au fost Dawa și Haruț. Asta trebuie să le dea de gândit.

E prima dată în viața mea când văd la o echipă de la noi ca fundașii centrali să fie pe locul 2 și 3 la distanță parcursă”, a mai spus MM Stoica, conform aceleiaşi surse citate anterior.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”