Închide meniul

Peluza FCSB-ului pregătește un protest împotriva echipei! Anunțul lui Gheorghe Mustață: „Puneți mână la treabă!”

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 21:10

Reclamă
Peluza FCSB-ului pregătește un protest împotriva echipei! Anunțul lui Gheorghe Mustață: Puneți mână la treabă!”

Peluza FCSB-ului pregătește un protest împotriva echipei! Anunțul lui Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață / Hepta

Peluza Nord a FCSB-ului pregătește un protest împotriva echipei. Gheorghe Mustață, liderul fanilor roș-albaștrilor, a făcut anunțul și a dezvăluit că s-a ajuns la acest lucru după ultimele rezultate înregistrate de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a mai învins de trei runde, iar în ultima etapă a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 1-2. În această etapă, roș-albaștrii se vor duela pe teren propriu cu FCU Craiova, duminică, de la ora 21:00.

Peluza FCSB-ului pregătește un protest împotriva echipei

Gheorghe Mustață a declarat că fanii pun la cale un protest, fiind nemulțumiți de forma echipei. Liderul galeriei FCSB-ului a declarat că protestul va fi unul pașnic însă, și urmează să pună totul la punct cu ceilalți fani ai roș-albaștrilor.

Mustață a tras un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe jucători să se trezească, deoarece s-au pierdut puncte importante în ultimele trei runde.

„Indiferent de situaţie, noi (n.r. Peluza Nord) vom fi lângă echipă. Vom face şi noi protestul nostru. Este un protest pe care jucătorii trebuie să îl înţeleagă. Este un protest paşnic. Astăzi seară mă voi întâlnii cu liderii şi vom pune la punct detaliile. Ei trebuie să înţeleagă că în acest ritm nu mai vin oamenii la stadion. Măcar acum, în al 12-lea ceas, puneţi mâna la treabă (n.r. jucătorii), ambiţie, pentru că s-au pierdut puncte”, a declarat Gheorghe Mustață, conform fanatik.ro.

Reclamă

Înaintea înfrângerii cu Rapid, din ultima etapă, FCSB a înregistrat trei remize în patru meciuri. Roș-albaștrii s-au încurcat cu Petrolul, Oțelul, Voluntari și U Cluj. În ciuda acestui fapt, roș-albaștrii au rămas pe primul loc în Liga 1.

Gheorghe Mustaţă i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB

Gheorghe Mustaţă i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 1-2, de pe Arena Naţională. După ce declarase că „ar trebui să se lase de fotbal” dacă vor fi învinşi de giuleşteni, liderul Peluzei Nord a fost şi mai vehement după meci.

”Nu am mai suportat. Inițial am vrut să reacționăm de la 2-0, dar ne bazam ca este un scor periculos și am tot sperat. Am încurajat echipa 90 de minute. Ce s-a văzut a fost oricum o reacție decentă, calmă. Nu a fost înjurat vreun jucător și nu va fi vreodată. Dar să le fie rușine pentru că și-au bătut joc de 40.000 de oameni veniți de peste tot pentru ei.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă jucau și nu câștigau era altceva. M-am convins că noi nu avem fotbaliști, ci numai jucători. Le spunem mai bine să plece dacă vor continua la fel. După o așa evoluție pot face un singur gest. Să meargă și să ceară reducerea salariului. Nu-l merită. Au zeci de mii pe lună, 40.000 de suporteri, salariu la zi, condiții, hrană, tot. Pentru ce merită mii de euro? Nu au avut pic de atitudine.

În schimb, rapidiștii când pierdeau mingea o prindeau pe Gabi Szabo din urmă, așa alergau. Nu le-a păsat de 40.000 de oameni. Noi am adus lumea în tribune și ei îi gonesc de la stadion. Miercuri ne întâlnim și vom decide ce reacție vom avea. Oricum, echipa nu o părăsim. Să plece ei, noi nu facem pas înapoi. Nu sacrific echipa pentru anumite reacții nervoase”, a spus Mustaţă, în cadrul emisiunii de pe Youtube „Templul sportului”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și