Închide meniul

Gheorghe Mustaţă i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB: „Nu am mai suportat. Să le fie rușine. Să plece dacă vor continua aşa”

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2023, 10:37

Reclamă
Gheorghe Mustaţă i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB: „Nu am mai suportat. Să le fie rușine. Să plece dacă vor continua aşa

Gheorghe Mustaţă i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci - Hepta

Gheorghe Mustaţă i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 1-2, de pe Arena Naţională. După ce declarase că „ar trebui să se lase de fotbal” dacă vor fi învinşi de giuleşteni, liderul Peluzei Nord a fost şi mai vehement după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, jucătorii au mers spre peluză, dar ultraşii s-au întors cu spatele, fiind nemulţumiţi de atitudinea arătată de vedetele lui Gigi Becali.

Gheorghe Mustaţă i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB

”Nu am mai suportat. Inițial am vrut să reacționăm de la 2-0, dar ne bazam ca este un scor periculos și am tot sperat. Am încurajat echipa 90 de minute. Ce s-a văzut a fost oricum o reacție decentă, calmă. Nu a fost înjurat vreun jucător și nu va fi vreodată. Dar să le fie rușine pentru că și-au bătut joc de 40.000 de oameni veniți de peste tot pentru ei.

Dacă jucau și nu câștigau era altceva. M-am convins că noi nu avem fotbaliști, ci numai jucători. Le spunem mai bine să plece dacă vor continua la fel. După o așa evoluție pot face un singur gest. Să meargă și să ceară reducerea salariului. Nu-l merită. Au zeci de mii pe lună, 40.000 de suporteri, salariu la zi, condiții, hrană, tot. Pentru ce merită mii de euro? Nu au avut pic de atitudine.

În schimb, rapidiștii când pierdeau mingea o prindeau pe Gabi Szabo din urmă, așa alergau. Nu le-a păsat de 40.000 de oameni. Noi am adus lumea în tribune și ei îi gonesc de la stadion. Miercuri ne întâlnim și vom decide ce reacție vom avea. Oricum, echipa nu o părăsim. Să plece ei, noi nu facem pas înapoi. Nu sacrific echipa pentru anumite reacții nervoase”, a spus Mustaţă, în cadrul emisiunii de pe Youtube „Templul sportului”.

Reclamă

Dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman

O dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman a fost făcută de un membru al staff-ului liderului FCSB, în urma discuţiilor apărute după declaraţiile făcute de Gigi Becali. Patronul a anunţat că „Mbappe” i-ar fi ransmis că „nu a avut soluţii” în timpul unui meci, făcând referire la faptul că nu este ajutat de colegi.

Dar faptul că Florinel şi-a permis o astfel de remarcă nu ar fi singura mare problemă a vestiarului roş-albaştrilor. Conform gsp.ro, atacantul venit la FCSB în 2017 ar fi cerut înlocuirea unui coleg, chiar în timpul unui meci.

Andrea Compagno a fost cel pe care Coman l-ar fi cerut „afară”, la pauza unui meci, mesajul clar fiind îndreptat chiar către antrenorii Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Aceştia nu au ascultat însă de jucător şi atacantul a apărut pe teren şi după pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, Compagno a fost înlocuit pe parcursul reprizei secunde, dar după ce antrenorii lui Gigi Becali au primit ordinul de la patron.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și