Închide meniul
EXCLUSIV

Gheorghe Mustaţă îi ia apărarea lui Florinel Coman, după ce Gigi Becali l-a făcut praf şi i-a dat „undă verde” la Rapid: „Le mai spune la nervi! Trebuie să meargă la război!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 18:16

Gheorghe Mustaţă îi ia apărarea lui Florinel Coman, după ce Gigi Becali l-a făcut praf şi i-a dat undă verde” la Rapid: Le mai spune la nervi! Trebuie să meargă la război!”

Peluza Nord, reacție devastatoare după ce fanii CSA Steaua au afișat un banner la FCSB - Farul

Gheorghe Mustaţă îi ia apărarea lui Florinel Coman, după ce Gigi Becali l-a făcut praf şi i-a dat „undă verde” la Rapid, după FCSB – CFR Cluj, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman (24 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul, pentru trei milioane de euro.

Gheorghe Mustaţă îi ia apărarea lui Florinel Coman, după ce Gigi Becali l-a făcut praf şi i-a dat „undă verde” la Rapid

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre declarația lui Gigi Becali, care a anunțat că îi dă voie lui Florinel Coman să plece la Rapid.

Liderul de galerie spune că Gigi Becali a vorbit la nervi și că Peluza Nord îi va acorda susținere necondiționată lui Florinel Coman.

„Asta este! Ce să facem? Noi considerăm că încă este jucătorul nostru și o să-l susținem. Aia e! Unii suporteri sunt supărați. Important este ca el să-și revină. Trebuie să se hotărască și să spună odată că își dorește să joace fotbal la Steaua.

Reclamă

Suporterii văd că nu se mai dăruiește, nu mai e el, cel pe care îl dorim noi. Dar noi îl susținem necondiționat, fără niciun fel de problemă. Sperăm să-și revină.

Într-adevăr, unii suporteri mai sunt supărați. Nu joacă, nu știm ce se întâmplă cu el! Încercăm să-l susținem, să fim alături de el, pentru a-l aduce înapoi acolo unde a fost. Numai că ceva se întâmplă cu el.

Eu zic, că e fotbalist și trebuie să-și ia inima în dinți. Și să meargă la război. Trebuie să uite relele și să joace fotbal. Pentru că e păcat de el. Ne dorim să fie ok.

Reclamă 4 / 0/3

Astea le mai spune și Gigi la nervi, dar nu știu… Sperăm ca, de la anul, să se pregătească și să revină în forță. Pe mine mă interesează ca el să-și revină și să fie pe placul suporterilor, pentru că unii suporteri sunt supărați. Noi îl încurajăm… alții poate îl înjură și nu e ok pentru el”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Gheorghe Mustață, despre Andrei Vlad

Un alt jucător criticat de Gigi Becali, după înfrângerea cu CFR Cluj, a fost Andrei Vlad. În contradicție, Gheorghe Mustață consideră că tânărul portar a făcut un meci bun și îl îndeamnă să continue pe această pantă ascendentă, pentru a-și recâștiga postul de titular în poarta FCSB-ului.

„Asta e meseria lui, de portar. Trebuie să și-o facă cât lipsește Târnovanu. Bravo lui! Bine că nu s-a demoralizat și, când intră în poartă, își face meseria. El nu trebuie să recâștige suporterii, ci postul de titular. Va reuși acest lucru doar dacă muncește și apără poarta. Nu știu dacă ar putea să-i ia locul lui Târnovanu. Important este să-și facă treaba”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Gheorghe Mustață, despre Billel Omrani

Cât despre Billel Omrani, Mustață spune că este un jucător cu potențial, însă trebuie să muncească pentru a-și recăpăta forma care l-a consacrat la CFR Cluj.

„Omrani va intra în pregătirea de iarnă cum trebuie. Sperăm și noi să-și revină, pentru că e un jucător cu potențial, un atacant bun. Are de muncit. Va trebui să muncească, să-și recapete locul în echipă”, a încheiat Gheorghe Mustață.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și