Închide meniul

Penalty controversat pentru CFR Cluj, în derby-ul cu Universitatea Cluj. Faza care a declanşat scandalul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 23:10

Reclamă
Penalty controversat pentru CFR Cluj, în derby-ul cu Universitatea Cluj. Faza care a declanşat scandalul

Faya controversată la care Radu Petrescu a dat penalty pentru CFR Cluj

Captură Orange Sport

Penalty controversat pentru CFR Cluj, în derby-ul cu Universitatea Cluj. Este vorba de faza din minutul 60, atunci când Radu Petrescu a dictat penalty pentru campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost decis de 3 penalty-uri. Al doilea primit de campioană a fost unul controversat.

Penalty controversat pentru CFR Cluj, în derby-ul cu Universitatea Cluj

În minutul 60 al derby-ului, Radu Petrescu a decis să acorde penalty pentru CFR Cluj, deşi reluările nu au arătat că a fost un contact evident. În minutul 60, Adrian Bălan a încercat să degajeze mingea. Kolinger i-a luat faţa şi a căzut. În acel moment, Radu Petrescu a decis să acorde penalty. Ulterior, şi sistemul VAR a validat decizia lui Radu Petrescu.

Jucătorii de la U Cluj au contestat arbitrajul, după remiza cu CFR Cluj. Lorand Fulop a avut o reacţie vehementă şi a declarat că centralul Radu Petrescu a avut un limbaj deplasat la adresa sa. Fulop considera că Yeboah trebuia eliminat.

Adrian Bălan s-a declarat nemulţumit de faptul că arbitrul nu a mai consultat arbitrajul video, la unele momente dificile din meci.

Reclamă

„VAR-ul merge şi nu merge. De ce mai avem VAR dacă nu se intervine la anumite decizii, care nu mi se par în regulă. La faza penalty-ului, eu am atins mingea, el a început să urle de durere.

A fost un meci echilibrat, într-un derby diferenţele nu prea se văd, şi eu cred că diferenţele faţă de CFR astăzi nu s-au văzut”, a declarat Adrian Bălan, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

U Cluj – CFR Cluj 1-2. Derby-ul din Ardeal a fost decis de trei penalty-uri

U Cluj – CFR Cluj 1-2, derby-ul din etapa a 15-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. A fost a doua întâlnire dintre cele două formaţii, în patru zile. Toate golurile s-au marcat din penalty în acest duel desfăşurat la trei zile după partida din Cupa României (1-1), jucată pe acelaşi teren.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana a deschis scorul prin Ciprian Deac (25), după ce Yuri Matias a fost faultat în careu de Florin Ilie. Formaţia din Gruia a primit al doilea penalty în min. 61, după un duel între Adrian Bălan şi Denis Kolinger, iar Cephas Malele (61) a majorat diferenţa.

Universitatea a înscris golul de onoare prin Romario Pires (90+3), după ce Kolinger l-a faultat pe Bălan. Universitatea a mai avut o ocazie mare de gol în min. 84, când Cristian Manea a respins de pe linia porţii mingea trimisă cu capul de Ioan Filip.

CFR Cluj a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, şase victorii şi un egal.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și