Închide meniul

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 22:26

Reclamă
Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi - Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

Samayoa l-a faultat pe Selmani în careul lui Poli Iaşi în secunda 20 / Captură Digi Sport

A fost comis un penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo. Una din fazele etapei a avut loc în ultimul meci al etapei a cincea din Liga 1. În Copou, Dinamo a deschis scorul încă din debutul meciului, după o eroare uriaşă în apărarea ieşenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doar 20 de secunde de la fluierul de start al lui Sebastian Colţescu, Samayoa a pierdut balonul în careul echipei sale.

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

Selmani, atacantul celor de la Dinamo, a fost pe fază, recuperând balonul. Jucătorul „câinilor”, rămas singur cu Fernandez, a fost faultat de Samayoa, iar Colţescu a dictat lovitură de la 11 metri.

Cel care a luat balonul pentru a executa a fost acelaşi Selmani. Atacantul celor de la Dinamo a marcat de la punctul cu var, iar echipa lui Zeljko Kopic a preluat conducerea încă din startul partidei.

Acesta a fost al treilea gol marcat de Selmani în acest sezon din Liga 1, după ce a mai înscris în duelurile cu Petrolul Ploieşti şi Gloria Buzău.

Reclamă
Reclamă 4

Bucuria „câinilor” nu a durat însă mult. Bordeianu a restabilit egalitatea în minutul 13, după ce a înscris cu un şut superb, de la peste 30 de metri.

Echipele de start în Poli Iaşi – Dinamo

Poli Iași (4-1-4-1): Fernandez – Atanaskoski, Todoroski, Samayoa, Claudio Silva – Gouet – Gheorghiță, Bordeianu, A. Roman, Tailson – Kamberi

Reclamă

Rezerve: Niga, Tănasă, R. Ispas, F. Ilie, Guilherme Santos, Stefanovici, V. Gheorghe, L. Mihai, Miskovic, Harrison, G. Teixeira, D. Popa

Antrenor: Tony da Silva

Dinamo (4-3-3): Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Bordușanu, Cîrjan, Gnahore – Abdallah, Selmani, Politic

Rezerve: Roșca, Pașcalău, Licsandru, P. Neagu, Bani, Patriche, A. Irimia, Rotund, Amzăr, Florescu, C. Costin

Antrenor: Zeljko Kopic

Dinamo, două victorii şi un egal în primele patru etape

Înaintea meciului, Dinamo are şapte puncte, după patru runde disputate, având cel mai bun atac din Liga 1, cu 11 goluri marcate. „Câinii” au reuşit să o spulbere în etapa precedentă pe Gloria Buzău, reuşind să se impună cu scorul de 4-1.

De cealaltă parte, Poli Iaşi a coborât pe ultimul loc în Liga 1, având trei puncte, acumulate după patru runde disputate. Moldovenii au învins-o doar pe Botoşani, în startul acestui sezon, pierzând duelurile cu Sepsi, Gloria Buzău şi Farul.

În sezonul trecut, Dinamo a învins-o cu 1-0 pe Poli Iaşi, în play-out, graţie unui gol marcat de Ahmed Bani, în prelungiri. În sezonul regular, ambele partide dintre cele două echipe s-au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 13 aug.

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

0:20 13 aug.

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și