Închide meniul

„Penibil!” Jucătorii lui Dinamo, puşi la zid după ce au rămas în Liga 1! Nici conducerea nu a scăpat: „Trebuie schimbat tot”

Alex Masgras Publicat: 28 mai 2024, 8:25

Reclamă
„Penibil! Jucătorii lui Dinamo, puşi la zid după ce au rămas în Liga 1! Nici conducerea nu a scăpat: „Trebuie schimbat tot

Jucătorii lui Dinamo, puşi la zid după ce au rămas în Liga 1! Nici conducerea nu a scăpat: "Trebuie schimbat tot"

Csikszereda - Dinamo / Hepta

Jucătorii lui Dinamo au fost puşi la zid după ce au rămas în Liga 1. Formaţia din Ştefan cel Mare a remizat în returul de pe terenul celor de la Csikszereda, scor 0-0. Graţie rezultatului de pe Arena Naţională, când s-au impus cu 2-0, „câinii” şi-au asigurat menţinerea în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, jocul de la Miercurea-Ciuc a fost criticat în termeni duri. Helmut Duckadam consideră că prestaţia dinamoviştilor a fost foarte slabă şi susţine că echipa din Ştefan cel Mare are nevoie de schimbări majore sezonul viitor, atât în rândul jucătorilor, cât şi a conducerii.

„Penibil” Jucătorii lui Dinamo, puşi la zid după ce au rămas în Liga 1! Nici conducerea nu a scăpat: „Trebuie schimbat tot”

În caz contrar, „câinii” riscă să se chinuie şi în sezonul 2024/25. Duckadam nu înţelege nici de ce clubul nu iese din insolvenţă şi se aşteaptă ca Dinamo să aducă jucători români şi oameni care să fie ataşaţi de echipă:

„Dinamo a făcut un joc slab, penibil. Penibil! N-a avut o ocazie. Dacă nu taie în carne vie, Dinamo o să se chinuie și anul viitor. La Dinamo trebuie schimbat tot. Nu știu dacă și conducerea, și patronul… Eu nu înțeleg de ce nu iese clubul din insolvență.

Toată lumea spune că poate să iasă din insolvență, dar pare că le convine situația asta. Dacă nu vor aduce și jucători români… Ei au adus și antrenor, și jucători străini. Trebuie oameni care să fie atașați de Dinamo”, a declarat Helmut Duckadam, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Jucătorii lui Dinamo au fost desfiinţaţi de fani, după remiza cu Csikszereda

Jucătorii lui Dinamo au fost desfiinţaţi de fani, imediat după remiza din returul barajului cu Csikszereda. Suporterii „câinilor” nu au mai suportat şi le-au cerut plecarea tuturor fotbaliştilor lui Zeljko Kopic.

Imediat după fluierul final al partidei cu Csikszereda, fanii lui Dinamo au răbufnit şi i-au făcut praf pe jucători. „Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere”, au scandat cei aproximativ 120 de suporterii ai „câinilor” prezenţi la meci, conform gsp.ro.

Fanii au fost nemulţumiţi de jocul prestat de elevii lui Zeljko Kopic, la Miercurea Ciuc. „Câinii” s-au apărat pe parcursul partidei, Csikszereda ratând numeroase ocazii şi chiar având şi un gol anulat, în prima repriză. Suporterii au refuzat să-i salute pe jucători la finalul meciului, în momentul în care aceştia au mers la galerie.

Reclamă

Dinamo a prestat un joc modest în returul de la Miercurea Ciuc. Pe teren propriu, ciucanii au început bine şi Jebari a trimis în plasă, în minutul 13, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat golul pentru o poziţie de ofsaid la Makrai.

Dinamo a replicat târziu, şutul lui Pavicic trecând pe lângă poartă în minutul 45+1. Gazdele l-au imitat pe dinamovist în minutul 45+3, când Babati a fost mai rapid decât Golubovic, dar a trimis pe lângă bară. „Câinii” rămân în Liga 1, graţie victoriei din tur. La momentul respectiv, pe Arena Naţională, Dennis Politic a marcat o „dublă”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit”
Citește și