Închide meniul

„Plecaţi cu toţii!” Jucătorii lui Dinamo au fost desfiinţaţi de fani, după remiza cu Csikszereda! Momente incredibile

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 23:10

Reclamă
„Plecaţi cu toţii! Jucătorii lui Dinamo au fost desfiinţaţi de fani, după remiza cu Csikszereda! Momente incredibile

Jucătorii lui Dinamo au fost desfiinţaţi de fani, după remiza cu Csikszereda

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Jucătorii lui Dinamo au fost desfiinţaţi de fani, imediat după remiza din returul barajului cu Csikszereda. Suporterii „câinilor” nu au mai suportat şi le-au cerut plecarea tuturor fotbaliştilor lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut un egal chinuit cu Csikszereda, scor 0-0. „Câinii” şi-au asigurat menţinerea în Liga 1, graţie victoriei din tur, scor 2-0.

Jucătorii lui Dinamo au fost desfiinţaţi de fani, după remiza cu Csikszereda

Imediat după fluierul final al partidei cu Csikszereda, fanii lui Dinamo au răbufnit şi i-au făcut praf pe jucători. „Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere”, au scandat cei aproximativ 120 de suporterii ai „câinilor” prezenţi la meci, conform gsp.ro.

Fanii au fost nemulţumiţi de jocul prestat de elevii lui Zeljko Kopic, la Miercurea Ciuc. „Câinii” s-au apărat pe parcursul partidei, Csikszereda ratând numeroase ocazii şi chiar având şi un gol anulat, în prima repriză. Suporterii au refuzat să-i salute pe jucători la finalul meciului, în momentul în care aceştia au mers la galerie.

Dinamo a prestat un joc modest în returul de la Miercurea Ciuc. Pe teren propriu, ciucanii au început bine şi Jebari a trimis în plasă, în minutul 13, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat golul pentru o poziţie de ofsaid la Makrai.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo a replicat târziu, şutul lui Pavicic trecând pe lângă poartă în minutul 45+1. Gazdele l-au imitat pe dinamovist în minutul 45+3, când Babati a fost mai rapid decât Golubovic, dar a trimis pe lângă bară. „Câinii” rămân în Liga 1, graţie victoriei din tur. La momentul respectiv, pe Arena Naţională, Dennis Politic a marcat o „dublă”.

„Ne-am atins obiectivul!” Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1, după barajul cu Csikszereda. Antrenorul „câinilor” a transmis că echipa şi-a atins obiectivul stabilit la începutul sezonului, mărturisind că este mulţumit de rezultatul înregistrat.

Kopic a fost întrebat şi despre viitorul lui la Dinamo, însă nu a vrut să ofere un răspuns clar în privinţa acestui fapt. Croatul a amintit şi de Ovidiu Burcă, mărturisind că şi el are un merit pentru faptul că trupa din Ştefan cel Mare a rămas în Liga 1.

Reclamă

„Sunt mulţumit că am rămas în Liga 1. Nu am jucat bine pe plan ofensiv, am vut probleme când am încercat să menţinem posesia. Nu a fost uşor deloc. Am încercat să ne menţinem concentrarea, dar sunt mulţumit, îi înţeleg pe jucători. Nu e momentul să discut despre viitorul meu.

Trebuie să fim fericiţi că ne-am atins obiectivul, e al patrulea sezon la rând când clubul are probleme. Trebuie să discutăm despre tot, să dăm tot ce putem să evităm astfel de situaţii, să nu mai jucăm astfel de meciuri. Când iei în considerare contextul, e un succes că am rămas.

Cred că a fost o situaţie grea, toată lumea ştie că Dinamo nu trebuie să fie aici. Vreau să spun că Ovidiu Burcă este parte din acest succes, să-i spunem succes. E parte din asta. Şi eu am dat totul, sunt mulţumit pentru moment, dar trebuie să vedem ce putem face în continuare”, a declarat Zeljko Kopic, conform digisport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:38

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024! Ce naţionale sunt sub „tricolori” înaintea optimilor de finală

8:24

Victor Piţurcă, înainte de România – Olanda de la EURO 2024: „A fost coşmarul meu!” Sfat pentru Edi Iordănescu

23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și